לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

עוד לא נשוי


מחפש בת-זוג מלאה ומאוד נשית למטרה רצינית בלבד (עוד על הנושא במאמרים שבצד ימין מתחת לכותרת "מומלץ לקרא"). בגלישה מסלולרי נא לבחור בגירסה הלא-סלולרית(!) כדי לראות הבלוג נכון. הדוא"ל שלי לפניות: [email protected]


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2011

מבצע חיפוש כלה שמנמנה ומאד נשית - דיווח 253


במהלך המבצע אני מתאר מה עשיתי כדי למצא בת-זוג שמתאימה לתאור הזה. מי שחושבת שהיא מתאימה או מי שרוצה ליצור איתי קשר מוזמן/ת לפנות לאי-מייל שלי ([email protected]). פרטים על המבצע הראשון (זה השביעי) אפשר למצא כאן.
 

דיווח 253

היום, יום ב' (ט"ו באב), אחה"צ יצא לי לעשות גיחה בדיזנגוף סנטר, רכיבת אופניים בפארק, בטיילת ועוד (הפארק, נראה לי הדבר הכי קרוב לכרמים של פעם...) אבל לא ראיתי בחורות לבושות בלבן... (מה שכן, ברכיבת האופניים שברתי את שיא המהירות של עצמי (במישור עם שיפוע ממש קל), קרי השיא החדש שלי: 48.4 קמ"ש, לא רע בהתחשב גם שמדובר באופני הרים ולא באופני כביש), נסעתי כך אולי כמה מאות מטרים). יותר מאוחר שהיתי כמו שהודעתי מראש בין 20:30 ל-21:00 בקניון רמת-אביב (כזכור אהיה שם באותן שעות גם ביום ד'). לא ראיתי אפאחת מתאימה. תמונות מדיזנגוף סנטר ומקניון רמת-אביב בהמשך.

  

תזכורת:  אני מזכיר לכם/ן (כמו שכתבתי בפוסט הזה) שאתם/ן הקוראים/ות שלי, אתם/ן ה"שגרירים" שלי, כלומר שאם אתם/ן מכירים (גם בעקיפין) מישהי שמתאימה לתאור הזה, אז אתם/ן יכולים/ות לנסות לשדך בינינו ומי יודע? אולי יצא מזה זיווג? (והנה עשיתם מעשה טוב...!).

 

ט"ו באב, אולי יום של אוהבים, אבל לא יום של אהבה...

ימים כמו ט"ו באב (או להבדיל ולנטיינס דיי) באיזשהו מקום עושים לי קצת עצוב עצוב. הם גורמים לך לראות זוגות אוהבים, עם הרבה רעש מסביב, אבל הם בעצם מזכירים לי ולעוד לא מעטים, שאין (מספיק) צדק בעולם... די בדומה למחאת האי-צדק החברתי... כמו שכתבתי כאן... צריך לצקת יותר תוכן ביום הזה בימינו אנו, אולי באמת כמו שנהגו פעם, שרווקות היו יוצאות לכרמים והרווקים היו יוצאים אחריהם, מעין מקום מפגש ענק ומאורגן...

 

היום גם עשיתי מעין "חשבון נפש" חלקי לגבי החיפושים שלי. במבחן התוצאה, אין עדיין תוצאה... אולי זה קשור לאופי וגם לתחום העיסוק שלי, קרי תיכנות מחשבים. אני רגיל לראות תוצאות יחסית די מהר ובנוסף בד"כ יש קשר בין מה שאני משקיע לבין התוצאות. כאן, במה שנוגע למאמצי החיפוש לי, אני מרגיש שאני קצת פועל ב-"פול גז בניוטרל", דהיינו (לאלה מכם/ן שלא נוהגים) הרבה מאמצים ללא תכלית או תוצאה.

 

חשבתי על זה, שאמנם אני מסתובב לא מעט בקניונים (כי אני לא מכיר מקום טוב יותר שבו יש מגוון של נשים צעירות), אבל אני בעצם די לא 'משתגע' על מקום שכזה. אני דווקא הייתי מעדיף מקום פחות המוני ויותר רגוע כדי להכיר בו בת-זוג. אני פשוט עדיין לא זיהיתי מקום כזה שגם נוח בו להכיר וגם יש בו מגוון מספיק רחב (וגדול, תרתי משמע (ובלשון המעטה..) במה שנוגע לחזה וגם לישבן...) של בחורות צעירות, פנויות ובעיקר מתאימות למה שאני מחפש.

 

 

הנה התמונה מהיום מדיזנגוף סנטר:

 

 

והנה התמונה מהיום מקניון רמת-אביב:

 

 
 

לילה טוב לכם/ן קוראי וקוראותי החביבים והחביבות.

נכתב על ידי , 15/8/2011 23:01   בקטגוריות אהבה ויחסים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

בן: 63




הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , דייטינג
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעוד לא נשוי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עוד לא נשוי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)