כן כן...אני מכור לסידרה הישרדות!!!!!!!!!!!!!!!! אין אין אין על הסידרה הזו!!!!! אין יום שאני לא מעביר בלי לחשוב או לדבר על הסידרה...זה פשוט בחיים שלי לא קרה לי שככה אהבתי סידרה!
אז ככה...למי שלא יודע מה זה הישרדות (ואני בספק שיש כזה...) זה תוכנית על חבורה של 20 איש ש"נסעו" ל2 איים בקריביים והם צריכים לחיות שם 52 יום ובדרך לעבור משימות..להדיח אנשי שבט (ג'יבארו,סבאנה, ועכשו הם התאחדו לטאיינו) ובסוף יש את השורד אמיתי (האחד שנשאר מן הסתם...)
הדמויות האהובות עלי הם:
מרינה - כי היא כוסית לאללה!!!!! וגם היא כזו קרה לכל השטויות שאנשים עושים!!
נעמה - כי היא ומרינה דומות וגם היא יפה לאללה!
דן - כי הוא בנאדם תותח והכי חכם שם!
נועם - כי הוא בנאדם טוב ובאמת שהוא הכי "ראוי" (חחח) לזכות בהישרדות
ליה - כי היא חכמה ובולטת וכמובן יפה ברמות..וגם דיי טהורה כזו...לא יודע..היא גם יורדת על משה שזה יתרון מאוד גדול!!
והבנאדם שאני הכי לא סובל הוא:
מ_ש_ה!- כי הוא חרא של בנאדם...והוא תככן ומגעיל כזה...והוא עלוב כזה..והוא מנסה להראות חזק וזה כל כך לא הולך לו והוא כזה מציק כזה...וכל הבכיינות שלו!
ובנתיים ראיתי כמעט את כל הפרקים..אני מדביק את הפער ומשלים את 4 הפרקים הראשונים שלא ראיתי...ומהפרק 5 התמכרתי!!!
יום רביעי מגלים למה חברי שבט טאיינו ובמיוחד מרינה ונעמה בוכים ככה!!!!
אללה שיהיה לכם שבוע טוב!!!!
השבט אמר את דברו!
ריל