אתמול קבלתי מייל מהמורה, מהחברות האלה שמזמינות חברים של אנשים שנרשמים להכניס את היומולדת כדי שלא ישכחו.. נו אתם בטח מכירים את השטויות האלה. אז זה היה משהו בסגנון. בכל מקרה, היה כתוב עליו let's stay in touch. לא החלפתי עם המורה מילה לפחות שבועיים.. והוא מעז לשלוח לי כזה מייל? לא חוצפה מצידו?
התקשרתי לבשר לו שאם הוא רוצה להשאר בקשר הוא צריך לעשות טיפה יותר ממייל מפגר שהוא אפילו לא כתב.
אבל הוא לא ענה.
הגעתי למזכירה.
היה מוזר.
לא שמעתי את הקול שלו כבר חודשיים בערך...
התגעגעתי? איפשהו כן. אבל זה כבר הפסיק להטריד אותי ממזמן.
אמרו לי שיש לי סטנדרטים מאוד גבוהים כשמדובר בחברים שלי. שאני מצפה מהם להרבה (למרות שאני לא דורשת שום דבר).
מי שאמרה לי את זה היא חברה "חדשה"(מהאוניברסיטה). היא כמובן לא מכירה את החברים "הישנים" שלי. טוב אחת היא כן מכירה אבל רק כי היא לומדת איתנו בפקולטה. מסיפורים שלה על חברים שלה אולי היא צודקת ואולי היא פשוט טעתה בבחירת החברים שלה. איך זה מתקשר? למורה כמובן. אני יודעת שיש לי חברים שלא ראיתי המון זמן (דרך אגב, את, כן את, את יודעת בדיוק על מי אני מדברת- מה את רוצה ליומולדת? זה מטריד את מנוחתי...) אבל זה מציק לי שאני לא רואה אותם וגם- יש לי תכנונים לפצות את אותם אנשים (כן, את! :) ). אני יודעת שלמרות הבאסה שבלא לראות את החברים- בין החבר'ה שלנו יש מן הבנה כזו. חוץ מזה ש we go way back... תמיד אפשר לחזור לאותה נקודה עם האנשים האלה. וגם יש את העניין ה"פעוט" הזה- הם תמיד שם בשבילי. המורה שם כשנח לו. הבנתי מסיפוריה של י' (AKA החברה החדשה) שגם לה יש כאלה חברים. זה ממש לא מוצא חן בעיני וקשה לי לקבל את זה. ועכשיו מגיעה השאלה- למה אני צריכה את זה בכלל? לא אני לא יודעת לענות על השאלה הזו. אבל אני עדיין רוצה שנשאר באיזשהו קשר- אני צריכה להפסיק לצפות ממנו למשהו וזה קצת קשה לי.. כי היינו כל כך קרובים פעם (ואני לא מדברת על הקרבה הפיזית...).
מוזר שכשלא דברנו חצי שנה חשבתי עליו בכל יום, ועכשיו....... כמעט שכחתי שהוא קיים.
הכי עצבן אותי לאחרונה זה הדיספרופורציה המעוותת שלו. הוא לומד כמו מטורף (שזה יפה לו על ההשקעה) וטוען שאין לו זמן לכלום. אומר שמה שהוא עושה הרבה יותר קשה ממה שאני עושה. אוקיי, זה לא שאני מזלזלת, ממש לא- אבל הלו??? 7 קורסים, 8 מבחנים (מועד ב') שנה ראשונה בהנדסה, לעומת שני קורסים בפתוחה (סטטי' ב' ועוד משהו)??? עם כל הכבוד, ויש כבוד- אני מודעת שקשה לו ושהוא גם עובד (לא יותר מדי..) אבל - נו באמת!! אתה לא באמת יכול להשוות..8 מבחנים לעומת 2... והרי בסמסטר הבא יהיה לי את סטטי' בנוסף לעוד 5-6 מקצועות...איך אני אסתדר אז? אז איך זה שדווקא הקורס שלו יותר קשה מה7 שלי? בקיצור. לא בראש שלו בכלל. רק שלא יגיד אח"כ שהוא מתגעגע- you get what you give!
הוא כזה ילד קטן... נו טוב בן 29 ולבד... כנראה שגם כל השאר מסכימות :)
טוב, הייתי צריכה להוציא את זה. תודה על ההקשבה :)
ונחזור ללימודים.....