אני שוב כאן, כותבת... רק אחרת! השנה הזו אני מרגישה שנולדתי מחדש, זה משהו פנימי והן חיצוני אבל רק במעט. אני בחודשים האחרונים נמצאת בעיצומו של תהליך של חזרה בתשובה. אני מאושרת שהתחלתי אותו ואני יכולה בהחלט לומר שאני מרגישה שלמה למרות שאני יודעת שלא לגמרי... אני יהיה שלמה רק ברגע שאמצא את החצי השני שלי.. אבל עד אז אני אמשיך לתקן את אישיותי וכך להיות טובה יותר - וכן אני לא מתביישת לומר ולהתוודות שיש בי תכונות אופי או מצבי רוח המשתנים לעתיים לא מי יודע מה וזו לא בושה! אף אחד מאיתנו לא מושלם וצריך להבין זאת!
וכשאתה או את תלמדו לקבל את עצמכם עם כל הטוב והפחות טוב אז יהיה לכם טוב עם עצמכם וגם עם אחרים בסופו של דבר...
והיום אני מרגישה הרבה יותר קרובה להשם שיתברך ובגלל זה אני יודעת ששום דבר לא קורה במקרה ושגם ה"דברים הרעים" שקורים לי כביכול (וקורים לי דברים רעים רק אם אני יחליט שהדברים שקרו לי לא נראים לי טובים או לא לטעמי האישית!) הם רק טובים כי אנחנו בני האדם יודעים לראות וראים את העולם רק בראיה קצרה ולא לדווח הארוך (העתידי) והדבר שנראה לך הכי רע יכול בהחלט להיות בעתיד הדבר הכי טוב שקרה לך החיים... לכן הכי טוב לדעת שהשם שיתברך רוצה תמיד להטיב לנו ולא לעשות שיהיה לנו רע - הוא אוהב אותנו, אנחנו גם העם הנבחר ובעל הסגולה!
וכן יהיה לך טוב רק עם תסכל על העולם המדהים והיפה הזה בעיניים טובות (בראייה).. זה כל הקסם.
וכן לי זה שינה את החיים לגמרי ורק לטובה! זה גם מילא לי את החיים במשמעות אני כבר הפסקתי לקחת דברים מובנים מאליהם - שום דבר לא מובן מאליו גם לא זה שאתה או את קמים בבוקר! ועל זה צריך רק להודות לבורא עולם, מלך כל המלכים הגדול והנעלה שבשמים!
וכן עם שני בדברים האלו - הראיה החיובית והידעיה ששום דבר לא מובן מאליו בחיים האלו, תראו ותרגישו איך החיים שלכם מקבלים משקל ולא עוברים ככה כמו כלום וכששואלים אותך מה עשית היום ותאומר ותרגיש שהרבה מאוד אפילו רק כשיצאת לטיול בחוץ, כי אי אפשר שלא להתפעל מיופי הבריאה? זה כבר עולם במלאו - וזה נפלא!
אני מאושרת מכל שניה ודקה שאני נושמת כי כל שניה בעולם הזה הוא נהדר רק מעצם העובדה (וחשוב לדעת..) שלחיות זה לא בחירה זו זכות אדירה שנפלה בחלקנו!
(ועוד לחשוב שהעולם המדהים הזה הוא רק פרוסדור לעולם האמת (לעולם הבא) ...)