הבלוג של הזה שיש לו בלוג 292 Seconds on Intermediate! Woohoo! |
כינוי:
בחור ידידותי עם זקן בן: 32 ICQ: 297973066 
מצב רוח כרגע: 
RSS: לקטעים
לתגובות
|
<<
אפריל 2007
>>
|
|---|
| א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | | 29 | 30 | | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: הוסף מסר | 4/2007
 הפוסט למען דני בוקקי בוקקי בוקקי בוקייק בוקקי בוקקי בוקייק בוקייק בוקייקי שולגה והבטן שלי בוקקי בוקקי בוקייק בוקקי תבוא ללג בעומר בוקקי בוקייק אתה אוגר זהו.
| |
 פוסט ראשון כמה נחמד שיש בלוג. אפשר לזיין בשכל וכל הזה. אז בקצרה: יניב 13 וחצי חדרה עיר נטושה. וגם שם של טבעת שסאקס.
ועכשיו קצת בשר זה יהיה חביב. הייתי אתמול בבת מצווה של בת דודה שלי והמקום שעשו בו זה אחד המקומות הכי דפוקים שיש בכל הארץ. הם יותר קמצנים מדודו אפילו! (בהזדמנות תדעו גם עליו) אז ככה, המקום זה קליק קלאב (עלק קלאב. וגם: יש אני מצליח לעשות יחצנות למשהו!). המקום תקוע בין הרבה מוסכים, מה שכבר אמר לי שלא יהיה משהו. המקום עצמו קצת פחות מפי 2 יותר מסלון סטנדרטי. היה טיפה ברד שלקח להם 50 שנה עד שזה היה מוכן וגם אז היה לזה טעם כאילו הברמניות לא מצאו איפה השירותים אז הם הסתדרו בצורה אחרת. ממלאים חצי כוס, והכוס היא הכוס הכי קטנה שיכלו למצוא. הקש חתוך, כי לא היה להם תקציב לחלק לכל ילד קש שלם. אז בינתיים הדיג'יי המסריח שם שירים שאפילו חיים יבין לא שומע (עדיין שמים את המיקס של חושב עליה במסיבות!) והמוזמנות ממש לא היה משהו :\ קטנות חושילינג ואז הביאו מין פלטה כזאת שמכינים עליה קרפים והייתי שמח כי סופסוף יש משהו נורמלי לאכול. ואז אני מגלה שהגומיקים חוי בלאט האלה עשו פנקייקים הכי קטנים שהם יכלו כי הם קמצנים זונות. וזהו בעניין הקמצנות של המקום.
ועכשיו גילוי מרעיש! בכל בצפר יש דבר אשר נקרא ג'ניה: ילדה מכוערת שחשה תצמה כוסית, עם שדיים שיכולים להרים משקולות, וכל העולם מסביבה בגלל שהיא שרמוטה. וטניה דווקא הייתה ממש בסדר. באמת.
| |
|