לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

שגיא נאור


"רוק'נ'רול הוא מהות החיים וכתיבה על רוק'נ'רול היא דרך חיים" (לסטר בנגס)

Avatarכינוי: 

בן: 51

Google:  sagman

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2009

חזקים ביחד / חלשים בפחד


המלחמה הזו תפסה את ביבי עם המכנסיים למטה, ואני בטוח שבמטה שלו מרגישים שכל הקלפים נטרפו. מבחינת ביבי יש שתי אופציות כרגע בכל הנוגע למלחמה בעזה והקמפיין של הליכוד – או שהמלחמה תיגמר, איך שלא תיגמר, ואז הוא יהיה הקטגור הראשי שלה (ובאמת לא משנה איך היא תיגמר), או שהיא לא תיגמר, ואז ביבי יישאר עם המכנסיים למטה ויהיה בצרות צרורות.

תחושת בטן שלי – המלחמה לא תיגמר. תחושת בטן של ביבי – אני צודק. וקמפיין "חזקים ביחד" שעלה השבוע, ויותר מכל מזכיר את "אנחנו ננצח" האינפנטילי ממלחמת לבנון השנייה, הוא התגובה הלגיטימית היחידה של ביבי.

חזקים ביחד?    מעניין מה יתפוגג לו קודם – קונספציית ה"חזקים" (הנה כבר מדברים על "הפוגה הומניטארית" כדי "לבחון את החמאס") או אשליית ה"ביחד".

כשהמלחמה תיגמר, שוב אף אחד משני הצדדים לא ינצח (ויה יהונתן וסטינג). אני רק יכול לקוות שלא נגמור עם "חלשים בפחד".

נכתב על ידי , 3/1/2009 10:25   בקטגוריות דברים בשם אומרם, יש חיים מחוץ לבלוג, אקטואליה, שחרור קיטור, צבא  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



224,837
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , תרשו לי להעיר , אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לשגיא.ב אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על שגיא.ב ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)