אני מודה אני מכור למשחק הזה למרות שאני עכשיו אמרתי לעצמי דייי זהו עד מחר שיחקתי יותר מידיי זמן צריך לעשות קצת דברים אחרים עם עצמי כמו לחזור לצייר לקרוא קצת בעיקר בא לי לצייר טוב אני חושב שזה מה שאני יעשה עכשיו.
אני גם רוצה למצוא רקע של ספינת מפרסים גדולה מהתקופה של קולומבוס כמו הספינות מהמוזיקה בבלוג שלי נישיתי אך לא הצלחתי קשה למצוא חיפשתי בגוגל אבל אין שם משהו מעניין או גדול מספיק.
הפגרה הזאת של העבודה שבגללה אני בבית מזכירה לי את הימים הארוכים שהיתי יושב בבית ומשחק כל היום סגור בתוך החדר ולא עושה כלום רק מחשב מחשב מחשב כאילו זה הדבר האחרון שקיים בעולם.
עוד פעם אני תקוע אין לי מה לכתוב אני יודע שזה כבר בא אני פשוט לא אוהב לכתוב רק קטע קטן בחלון הגדול של העריכה אז לרוב אני כותב שטויות
גם דברים שאני לא צריך לכתוב או שהם לא מעניינים אבל על הזיין שלי זה סתם כיף לכתוב כל מה שעולה בראש כל רגע.
מחר אני צריך לעשות את הסדיקת דם השבועית שלי ולא בא לי לקום בבוקר וללכת לעשות הינה זה בא הדחף הגרוע הזה להישאר בבית ולא לעשות כלום אבל זה לא יקרה אני בטוח כשהחודש הבא יעבור אני כבר יחזור לשגרה ויהיו לי עבודות רצופות.
יש הרגשה כזאת של 4 לפנות בוקר שאלו הזמנים שאני כותב בדרך כלל את הבלוג ושומע ונגליס.
אז שיהיה לכם ערב או לילה נעים צ'או.