All About Me & Smallville היי כולם...פה תוכלו למצוא מידע על הסידרה האמריקאית Smallville (סמולוויל), עליי ועל עוד כל מיניי דברים שרשמתי מהשפעת השיעמום....מקווה שתהנו ^_^ |
| 2/2008
תשובות לשאלון השבועי מהו הזיכרון הכי מוקדם שלך? הזיכרון המוקדם ביותר שלי הוא שהייתי קופצת על המיטה של סבא וסבתא שלי כשהייתי בערך בת שנה או שנתיים. אני זוכרת את החדר שהיה להם, את המיטה הגדולה ואת מיקומה בחדר.
מה הכי אהבת לעשות כשהיית קטנה? מה שהכי אהבתי לעשות כשהייתי קטנה זה לצייר. הייתי מסוגלת לשבת שעות ארוכות ולצייר את כל מה שעלה לראשי ולאחר מכן כמובן להראות לכולם ולקבל מחמאות...P=
מה יותר כיף: להיות קטנה, או לגדול ולהתבגר?

לדעתי הכי כיף להיות באמצע...כי כשקטנים יש הרבה איסורים מצד ההורים וגם אף אחד לא באמת לוקח את דעתך בחשבון...אבל כשגדלים יש לך פתאום אחריות גדולה וכל מה שאת עושה נושא השלכות, ויש אכזבות לפעמים. לכן לפי דעתי הכי יפה זה להיות בגילים 6\12\16\18.
האם יש לך חלום ילדות? משהו שרצית לעשות מאז שהיית קטנה? חלום הילדות שלי היה מאז ומתמיד להחליק על רולרבליידס!...
האם מימשת אותו אי פעם? מתי ואיך? לא הצלחתי לממש אותו כי כשהייתי קטנה נפלתי ושברתי את היד באופן די חמור [הכל נירפא ואין סימנים לכך] ומאז אמא שלי מפדת שאני אפול ואשבור משהו שוב.
האם הטעמים שלך [באוכל, בגדים, חברים וכו’] השתנו מאז שהיית קטנה? אם כן, באיזה אופן? הטעמים שלי באוכל לא השתנו [אהבתי בננות וחומוס מאז ומתמיד ^_^], בבגדים הטעם והסיגנון השתנו מאוד [כשהייתי קטנה, עד כיתה ה' בערך, לא הייתי משקיעה במראה שלי בכלל והייתי לובשת את מה שבא ליד...וכיום אני משקיעה במראה מאוד], בחברים הטעם לא השתנה למרות שנוספו עוד חברות טובות במהלך השנים אבל הישנות גם נישארו...חלקן.
האם את אוהבת את השינויים שחלו בך [באופי ובתכונות החיצוניות] כשהתבגרת? אני די מרוצה מהשינויים שחלו בי [במראה, באופי, בהשקפות] כי אלו בעיקר תכונות שהפכו אותי לאדם פיקח יותר ויודע לנתח מצבים טוב יותר.
בילדותך, מה רצית להיות כשתהיי גדולה? לא היה לי מקצוע מסויים שרציתי לעסוק בו [כמו דוגמנית או רופאה] כי כל שבוע בערך זה השנה...גם עכשיו אני עוד לא סגורה על זה
איזו תקופה בחייך זכורה לך בתור ’התקופה הכי גרועה’? התקופה הגרועה ביותר היתה בחטיבת הביניים...בעיקר בכיתה ז'...אבל היא עברה וזה מה שחשוב ^_^
איזו תקופה בחייך זכורה לך בתור ’התקופה הכי טובה’? התקופה היפה ביותר בחיים שלי [לפחות עד השלב הזה של החיים שלי] היא התיכון...כל 3 השנים!!!
| |
|