לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הפיהוק המתמשך


נולדתי עייף ואני חי כדי לנוח


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2004    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2004

עד כאן הקפה ראשונה


לאחר חודשיים אינטנסיביים אני יכול להגיד שזהו, הסתיימה לה השנה השניה ללימודי. מחשבון קצר מסתבר לי שלמדתי קצת יותר מידי. אבל לא נורא. ככה אני יכול להוריד קורסים שדופקים לי ממוצע ולהעלות אותו לקראת התואר השני (לא שזה משנה לי בהתחשב שאני מתחיל אותו כבר שנה הבאה).

מסקנות ולקחים שהופקו משנה זו:

1.לסכם בשיעורים עוזר.

2. לבדוק כמה נקודות אני חייב לפני שאני מתחיל לקחת על עצמי כל מיני קורסים.

3. במידה ויהיה שיעורי ריקוד שנה הבאה ללכת אליהם מההתחלה ולא באמצע.

4.לא לדחות עבודות לרגע האחרון.

5. קומה שלישית בלי מעלית בחום של שלושים מעלות ו70% לחות זה לא הזמן האידיאלי להעברת דירה.

6. למצוא עבודה.

7. לצמצם את ימי הלימוד משש-חמש ימי לימוד בשבוע למשהו יותר מצומצם.

8.לא להתקרב לקורסונים בפרמידה ובעיגולדים

9.ללמוד סקסופון אצל מורה כמה שיעורים כדי שאני אוכל להתקדם (ללמוד מהאינטרנט זה נחמד אבל נתקעים בשלב מסויים)

10.להשיג חומרים בתחילת שנה או במהלכה ולא לחכות לשבוע שבועיים שלפני המבחן

 

נכתב על ידי , 29/7/2004 21:49  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של looking ב-1/8/2004 13:20
 



הסיפור של ג'קי


אתמול חטפנו סטירה מצלצלת כשאמרו לנו שהחליפות שלנו לא מתאימות. כמובן שמחינו בכעס (בניגוד לצפוי הכוונה למחיאת כפיים עצבנית ולא לתלונה רוגזנית). המארחת חזרה ואמרה לנו שהחליפות לא מתאימות ואם לא אכפת לנו אז שנזוז. לזוז? לאן לזוז. הכל כבר סגור. המועדון, הפאב אפילו הגן נעול. לא ידענו מה לעשות, לשבת או לקום. ואז ענבל התחילה להתעצבן. הכל בגללך אני לא יכולה יותר איתך. אמרתי לה שאומרים שבלי חושך אין אור ואם לא היה לה אותי היא לא הייתה יודעת מה עושה לה טוב כי היא לא הייתה יודעת מה עושה לה  רע. (תירוץ גרוע במחשבה ראשונה אבל בסופו של דבר זה מנחם). היא שתקה. ענבל... היא לא ענתה לי.


ידעתי שהייתי צריך לסרב לדייט הזה. בהתחלה היא רצתה שאני אבוא לאסוף אותה רק עם אופנוע. בסוף היא הסכימה לוותר. קבענו בתשע בכיכר ומשם הלכנו לשבת בקפה אצל ברטה. אבל היה סגור אז הלכנו למסעדה. חיפשנו משהו יוקרתי אבל לא מצאנו. רק בשלוש בלילה מצאנו איזה מסעדה אבל אז המארחת לא הסכימה להכניס אותנו.


הכל בגללך היא שוב התיכה בי. אם רק היית מספיק בן אדם אז היית מוצא כבר משהו כבר בתחילת הערב. חשבתי אולי זה רק בגלל חילופי מזג האוויר, שזה רק הסתיו וזה עובר. אבל איזה עובר... שרמוטה פוריטנית, מילמלתי לעצמי אבל כנראה שהיא שמעה כי פתאום היא פתחה את הפה והתחילה לשטוף אותי משהו חבל על הזמן זה היה רק עניין של זמן כנראה עד שהיא תתפוצץ. ציינתי לעצמי שאם עכשיו מדובר בסתיו מסוכן אז אני לא רוצה להיות לידה בחום יולי אוגוסט. בסוף היא השתתקה וליויתי אותה חזרה לאוטו שלה.


 

 

נכתב על ידי , 20/7/2004 20:57  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גארפילד ב-22/7/2004 22:40
 



"מתה כיפה אדומה"


"מתה כיפה אדומה..."


בידיעה שהגיעה זה אתה למערכת התברר כי השחקנית הידועה יותר בכינוי "כיפה אדומה" על שם הדמות אותה שיחקה בסיפור הילדים הידוע קפצה אל מותה מין המגדל של רפונזל. רפונזל נחקרה אולם היא הוכיחה לחוקרים כי באותו היום היא חפפה שער,פעולה שלקחה לה חמש שעות. באותם חמש שעות נקבע זמן מותה של כיפה אדומה ורפונזל נוקתה מכל אשמה. על גופה של כיפה אדומה נמצאה מעטפה ובה התבררה סופית כי אכן מדובר בהתאבדות.


במכתבה מאשימה כיפה אדומה את האחים גרים בקיפוח שגרם לה לאיבוד תפקידים ופגע ביכולת תפקודה האישית. הכל החל בכך שכיפה אדומה שמה לב שסינדרלה מקבלת נסיך, היפיפיה הנרדמת מקבלת נסיך, רפונזל מקבלת נסיך, הנסיכה והצפרדע מקבלת נסיך, שילגיה... אתם מבינים את התלונה. בצר לה פנתה כיפה אדומה אל האחים גרים וביקשה מהם תפקיד אחר. משהו שבו היא לא תצטרך לכסות את שערה. האחים גרים שהחליטו כי השחקנית מתאימה לשחק בסיפורים המערבים חיות נתנו לה תפקיד חדש בו היא לא תצטרך לכסות את שערה. "זהבה ושלושת הדובים".


כיפה אדומה נפגעה קשות לא מספיק שהיא הייתה צריכה להתמודד עם זאב עכשיו היא מקבלת דובים? האחים גרים התעצבנו על התלונות שלה ופיטרו אותה. היא עברה לאנדרסן שליהק אותה לתפקיד בת הים הקטנה. בתפקיד זה היא אומנם התקרבה לקבל נסיך אולם היא מאבדת אותו בסופו של דבר והופכת לקצף גל. השחקנית שקעה בדיכאון עמוק ובסופו של דבר קפצה אל מותה.


הלוויתה תצא מארמונה של משפחת צ'רמינג מחר בשעה 13:00.

נכתב על ידי , 18/7/2004 18:48  
25 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גארפילד ב-6/8/2007 11:22
 



לדף הבא
דפים:  

כינוי: 

בן: 47

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

24,606
הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לגארפילד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על גארפילד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)