לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


?...If I DieD TomorroW, You WoulD Be In My HearT ForEveR. WoulD I be in YourS

כינוי:  AlinA's Shit

בת: 34





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2008    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

3/2008

סוד כמוס לפרה ולסוס


ובכן, לאחר שינוי קל בלוגי החל להראות כמחברת בית ספר טיפוסית (חסרת תוכן ותועלת,מקומטת,מקושקשת, ו-מכוערת).אפרופו בצפר. היה לי היום בצפר (כן כן..הגעתי לכל השיעורים), ואחד מהם היה חינוך. מתרתו של שיעור זה הוא למלאות חלל במערכת ולקיים מפגש כיתתי עם המחנכת. במשך 20 דק', נסתה המורה להסביר למה לעזאזל התחפשנו אתמול, והיום באנו לבצפר. ולמה לעזאזל בכלל צריך להגיע לית ספר... במילים אחרות-למה אין לטיכוניסתים היום חופש??.הסיבה המצוצה מהאצבע שהורו לה לומר לנו היא שבגלל שאתמול היה צום ומשו לא מסתדר עם התאריכים העבריים. כלומר, כל 7 שנים קורה מצב שבו שושן פורים ביום אחד ורק לאחר 48 שעות מתחילים לחגוג אותו. סיבה ממש ממש אמיתית ומוצדקת.

בכל מצב למדנו היום ועשינו מבחן ענק וחופר באזרחות על כל החומר. נקווה שיהיה טוב. בזמן האחרון הציונים ממש ממש טובים ולא בא לי להרוס את המסורת.לאחר המבחן היה שיעור בהסטוריה (שעתיים).

החלק הראשון היה מורכב מ: צלצול להכנס לכיתות->כניסתם של התלמידים לכתה->צעקות של המורה כבקשה יפה לשקט->רשימת התאריך  ->יציאת התלמידים מהכתה->צלצול ליציאה מהכתה.

החלק השני היה אף טוב יותר: צלצול להכנס לכתה->תחלת סרט על השואה עם כל הזוועות הכוללות->צלצול לפלא'      ->שיחה מחוץ לכתה עד סוף השיעור->המסע לבית.

אחלה יום, לא?

למרות היותי תלמידה "שקטה", "טובה", "חרשנית", התפרצתי על המורה להסטוריה קצת יותר מדי ליום אחד.

הצעקה:"יאללה פנינה, לכי לתחת!! אני לא רואה ת'דבר הזה עוד פעם!!" הייתה יכולה להייות הדבר האחרון שהייתי עושה בשיעורי הסטוריה, אבל כנראה שפנינה התחרשה לגמרי ולא שמעה את עמדתי בנושא צפיית הסרט.

בוריה שומר היום, אז כנראה שהדבר היחיד שאני אעשה עד סוף היום הוא לראות טלוויזיה ולעשות מטמט'. אני מרגיש כמו ילד מסכן בלי חברים...  . אוף..אני רוצה חיבוק. טוב נו...אולי כן יהיה מה לעשות בחוץ...אולי אצא להאכיל את החתולים עם השכנה המטורללת. אתם יודעים, להכיר חברים חדשים.. כל בוקר וכל ערב בדיוק בשעה שמונה היא יוצאת עם קופסאות חלב ודגים להאכיל בהם את חתולי הזבל השכונתיים. שמתם לב, שבכל שכונה יש סבתה אחת כזאת? ושתמיד היא ממין נקבה ואף אבל אף פעם אין זכר שמאכיל אותם?.. בכל אופן, היא נתנה לכל אחד שם רוסי עצבני כזה כמו-בוריס ו-בארסיק למיניהם ומדבר אתם כמו עם אנשים, לפעמים כשהיא מגיחה מעבר לפינה בדבר השחור הזה שלה מוקפת בחתולים מייללים כמו נתינים, אני נבהלת ומתחילה לחוש באיזה סרט דמיוני גרוע. פשוט מפחיד. בררר.

בכל אופן, עד אז שאני אהפוך לסבתא אחת כזאת, ועד שאצא להכיר את החתולים השכונתיים ואתן להם שמות, עד אז-

סלאם אלייקום חבריה.

פיס אאוט.

 

נכתב על ידי AlinA's Shit , 20/3/2008 14:43  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



5,407

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לAlinA's Shit אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על AlinA's Shit ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)