אז עכשיו יש לי התשובות שחיפשתי.אני צריך להתחיל לעשות חשבון נפש קשה מאוד עם עצמי, אבל עשיתי שינוי בחיים.
כמו שכנסיית השכל שרו, היה לנו טוב, היה לנו רע, היינו ביחד, לא השארנו ברירה.
למען האמת, אני מבלה את רוב הזמן בלחשוב על השיחה האחרונה, על מה שעשיתי, למה התכוונתי, מה רציתי, מה אני רוצה, למה עשיתי את מה שעשיתי, האם באמת התכוונתי.
וקשה מאוד להגיע לתשובה בלי איזו שיחת סיכום, אבל ככה היא, דני, אבסולוטית, וברגע שהיא מחליטה שהיא מתנתקת, בין אם קל לה עם ההחלטה ובין אם לא, הדרך קצרה מאוד.
אז כן, אני שמח על ההחלטה שלי, הרי אני נפרדתי ממנה, ולא, לא בגלל שאני עם גילי עכשיו וכיף לי איתה. אבל אולי אני סתם בכיין, וכן היינו מצליחים לעבור את המשברים. פשוט יש כל-כך הרבה סיבות שרציתי לחתוך.
כיף לי עם גילי, אני רק צריך להחזיר לדני את השקית עם כל הדברים שלה שהשאירה אצלי בדירה, אולי לעשות שיחת סיכום, ולהמשיך הלאה בלי להתחרט. ונכון לכרגע אני לא מתחרט.