לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

i`ll do it MY way.


השתיקה שלי, זו הצרחה הכי גדולה שבי, השתיקה שלי, זה הכאב הכי כואב אצלי. וכשהשקט ייפול כמו חול, קולי לאיש לא יגיע. אני יכולתי לבכות אבל, פחדתי שזה יפריע.

Avatarכינוי: 

בת: 31





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2007

מכירים את זה ש"צרות באות בצרורות"?


אויש אני שונאת את זה.תמידתמידתמידתמיד שאני שמחה ממש קורה משו שמוריד תמצברוח שלי לשפל.

היום הלכתי לעיר עם אמאשלי ואחותי הקטנה וקניתי בגדים והייתי ממש שמחה וזה עד ש...גם כן אמאשלי הזאת הכריחה אותי לאכול..אוף חרא תראו מה אכלתי:

לפני שיצאתי הכנתי לאחים שלי לאכול מלוואח עם ביצה קשה ורסק עגבניות וסלט ואז לקחתי לאחותי חתיכה מהמלוואח ואכלתי סלט.

ושיצאנו היה ממש חם והייתי צמאה ולא חשבתי על כלום רק על החום ובלי לשים לב אני מצאתי את עצמי שותה פחית קולה ואוכלת טעמי!!!!קולה.פאקינג קולה.אפילו בשבת לא שתיתי קולה.אפילו אחרי יום שלם בלונה פארק לא שתיתי קולה.אז דווקא עכשיו ??

דווקא כשנשקלתי אתמול וזה התנדנד בין 43 ל43.5 אני מרשה לעצמי קולה?יופי מטומטמת.

ורוצים לשמוע מה עוד יותר גרוע?????שאחרי זה אמאשלי החליטה שאין לה כוח לבשל שנחזור לבית אז היא קנתה לכולם בורגרקניג.ומה??כמובן שהייתי חייבת לאכול.פאקניג בורגראנץ' שלם וחצי מנה צ'יפס.ותוסיפו לקולה והטעמי מכמה שעות לפני זה.טוב תקשיבו זה לא הולך ככה אני בחיי לא יכולה להסתכל על עצמי אני הולכת "להיטהר" אם הבנתם למה אני מתכוונת(כן-להקיא!אחרי שבועיים.יופי תראו מה ההמבוגר הזה גרם לי.לחזור למיה."צרות באות בצרורות" כבר אמרתי?)

אה,וככה,לדובדן שבקצפת-הלימודים בסוף לא יתחילו מחר ונדחו ל2 בספטמבר.מה שאומר שאני לא הולכת בסוף עם המשפחה לצפון מה2 עד ה5 אלא נשארת לבד בבית.טוב לפחות לזה יש גם צד חיובי.

נכתב על ידי , 27/8/2007 21:00  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: מגיל 14 עד 18 , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאממ..כן... אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אממ..כן... ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)