לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

רואה וכמעט אינו נראה

מכירים את האנשים האלה, שתמיד מסתכלים מסביב על אנשים אחרים? אלה, שתמיד כשמביטים בהם הם מביטים בחזרה? אני כזה. מה שאומר, שיש לי לא מעט דעות על לא מעט נושאים. החלטתי שאני צריך להגיד את מה שיש לי לומר. אתם מוזמנים להצטרף ולהגיב.

כינוי: 

בן: 45





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


1/2010

כך תכינו פסטה בולונז


זה לא שלא הייתי יכול לכתוב "ספגטי בולונז" ולסגור עניין – אבל זה השם המדוייק של המתכון (כמו שהוא נלקח מספר המתכונים שהשתמשתי בו). אגב, זו גם פסטה All-in-one – מה שאומר שלא מכינים רוטב בנפרד ושופכים על הפסטה.

זה הולך ככה:

קוצצים בצל אחד וגזר אחד (במתכון המקורי כתוב גם סלרי. ויתרתי, אבל אני מניח שיש לו סיבה להיות שם).


 

מטגנים בכף אחד של שמן זית עד שהירקות מתרככים.


 

מוסיפים חצי קילו בשר טחון, מטגנים תוך-כדי-ערבוב עד לקבלת צבע חום בהיר. מפרקים את הבשר לחתיכות קטנות בתהליך.


 

מוסיפים 400 גרם עגבניות קלופות, 400 גרם רסק עגבניות, ושתי כוסות מים, עד לרתיחה. אחר-כך מוסיפים כוס וחצי פסטה ומנמיכים את האש (כן, גם לי זה לא נשמע הגיוני. הוספתי משהו כמו ארבע וחצי כוסות מים וארבע כוסות פסטה). מערבבים כל הזמן (כדי למנוע הידבקות) למשהו כמו רבע שעה.


 



בעקרון בשלב הזה מתבלים ואוכלים. אני סתם הכנסתי למקרר. יצא לא רע בכלל (אני סתם מרוצה כי סופסוף בישלתי משהו רציני חוץ מקינוחים).

נכתב על ידי , 18/1/2010 21:29   בקטגוריות אוכל, קדימה אוכל, אלף מלים, רק על עצמי לספר ידעתי  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



25,669
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , סטודנטים , 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפרופסור קתרוס אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פרופסור קתרוס ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)