לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


we cannot all do great things, but we can do small things with great love
Avatarכינוי: 

בת: 55





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2007

אלוהים אדירים אני כזאת נקבה!


נכנסתי הביתה לפני כשעה ודבר ראשון, כמו כל ערב, עשיתי סיבוב סגירת תריסים. אני שונאת חרקים למינהם אז איך שמחשיך בחוץ אני מסתגרת. היום הגעתי בחושך, אז לפני הכל פצחתי בריטואל.

אז בעודי סוגרת את התריס בסלון הבחנתי בתנועה חשודה על אדן החלון, מאחורי הוילון. מיד לקחתי כמה צעדים אחורה, וצפיתי בזעזוע בחולדה מבוהלת שלא הבינה מה מפריע לה לצאת.

תוך קיפוצים עצבניים מעמדת היכון אחת למישנה צפיתי בה מדלגת אל הספה, מזנקת מאחוריה ושמה ספרינט לעבר שידת הטלויזיה. משם בריצה מהירה למרפסת השירות שצמודה למטבח, כי גם שם יש חלון (די מהר הבנתי שהחולדה הזאת מכירה את הדירה יותר טוב ממני), רק מה, גם שם התריס כבר היה סגור, ושמעתי אותה מתרוצצת שם מבוהלת.

אחרי כמה דקות העפתי לעצמי כאפת התאפסות, אזרתי אומץ, והכרחתי את רגלי לצעוד לכיוון דלת המרפסת. צעד קדימה, שניים אחורה, שובידו. בסוף הגעתי, סגרתי אותה בחטף, וזינקתי חזרה לאחור.

 

מיד אח"כ התקשרתי למעדומה כפרעליה לוודא שהיא תעזור לי בשלישי בערב להתמודד עם העכבר (הייתי בהדחקה.. אבל זאת ללא ספק חולדה). היא הרגיעה אותי שעכברים וחולדות ושאר קרוביהם מתמחים במציאת פתחי מילוט, ובטח עד יום שלישי השטח יהיה פנוי מפולשים. אז גם נזכרתי שאכן, ליד מכונת הכביסה יש חור ניקוז קטן. היא בטח תצא משם.

 

לא שזה משנה לי, אני לא מתכוונת לפתוח את הדלת הזאת לפני שלישי בערב. נראה לכם?!

 

רבאק! ידעתי שג'וקים מוציאים ממני תגובות כאלו, אבל עד היום לא חשבתי שיש בי פאניקת עכברים. הקטנים אפילו די חמודים בעיני. אבל כל הריצה התזזיתית הזאת שלה, והמחשבה שלי שעוד שניה היא משנה כיוון ורצה ישר אלי, לגמרי הגבתי כמו נקבה היסטרית.

 

וחוץ מזה, מה הקטע של העירונים? לא שמעו על רשתות?!

 

 

דיווח חי - 01:36 -

 

שלושה פרקי סקס אנד דה סיטי, הצצה מהירה במחשב לפני שאני הולכת לישון, ואני שומעת רעשים מכיוון המטבח.

אני מדליקה את האור וניגשת לדלת מרפסת השירות, והנה היא, גברת חולדאית, יושבת לה על אדן החלון ומנסה לפתוח את התריס. פתאום היא מסתובבת, מסתכלת עלי, ומזנקת מטה חזרה למחבוא שלה מאחורי מכונת הכביסה.

שכה יהיה לי טוב, היא ניסתה לפתוח את התריס! ולראיה פרירוי הפלסטיק שהיא גרדה מהשלב התחתון, הנביילה!

 

ואז הבריקה בי ההברקה, ונזכרתי במוט הארוך הזה שהיה בתוך ארון הקיר, עם הוו בקצה, כזה שעוזר להוריד קולבים ממוט התליה בארון העליון. אז הבאתי אותו, ופתחתי טיפטיפונת את החלון (בין מרפסת השירות למטבח יש גם דלת וגם חלון), ובעזרת המוט פתחתי קלות את התריס (נקבה נקבה, אבל יצירתית!).

 

חיכיתי לראות אותה יוצאת, אפילו זרקתי כמה סקוטשים (וגם כף..) לכיוון המכונה, אבל היא עדיין מתחבאת, ואני כבר קרועה מעייפות. אבל אם היא היתה מספיק חכמה לנסות לפתוח את התריס אני מניחה שהיא כבר יודעת שזאת הדרך שלה החוצה, ואני מקווה שמתישהו במהלך הלילה היא תתפוס שוב אומץ ותגלה שהדרך אל החופש פנויה.

 

מחר בבוקר אני אבדוק שהיא אכן לא שם, ואז אני אצלם ואראה לכם את העדות המדהימה לנסיונות הבריחה שלה. פאקינג מפחיד האינטילגנציה של המכרסמת הזאת.

אני צריכה למצוא לה שם הולם. היא אשכרה מתחילה להתחבב עלי.

 

לילה טוב גברת חולדאית (שם זמני), אני מקווה שתביני שהתריס פתוח ותצאי.

 

 

הבוקר שאחרי  -

 

אז הנה ההוכחה המצולמת לאינטיליגנציה של חולדינונת. איפה שהפרורים, בפינה, שם היא ישבה לה בזנב משתלשל וגירדה בשיטתיות את התריס בנסיון לפתוח אותו.






והנה קלוז-אפ על התריס עצמו. אשכרה פריזון ברייק.

 



נכתב על ידי , 17/6/2007 22:13   בקטגוריות אשה אשה אשה  
64 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לסיטי בלונד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על סיטי בלונד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)