לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

these places and these faces are getting old


"מוקדם מאוד בחיי היה זה מאוחר מדי. בגיל שמונה-עשרה כבר היה מאוחר מדי. ההזדקנות היתה ברוטלית... היא פשתה על תווי-פניי, לאט לאט... קווי-המתאר דומים לכפי שהיו, אך נראה שהוא עצמו הרוס. פנים הרוסות יש לי"

Avatarכינוי:  שושנת הרוחות

בת: 35



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  




הוסף מסר

1/2008

חוברת צביעה.


היגיעה השעה נפתחו השערים ואת יצאת מתוך גן פורח,ירוק אל תוך שדה קוצים שומם ,מדברי . עוד יום. ועוד יום. ועוד יום. הכל נראה אותו הדבר.תנועות חוזרות ונשנות. מונוטוניות. איך זה מרגיש לך להיות בת 18 ? מרגיש אבל. לקרוע את דש בגדייך השחורים ולשבת שבעה.

 

את הולכת עוד צעד ועוד צעד בלי לדעת לאן.מתרחקת מן השער. איבדתי את תעודת הזהות שלי.  היא פשוט אבדה לפתע פתאום, נעלמו עקבותיה.עכשיו את יכולה לשקר לעצמך ולכולם שזה לא באמת קרה.

 

אתמול בבית אורות עמומים, נרות דולקים , נגמרים אט אט,כמוני.וצבע אדום שולט באווירה.

אשאשאש בוערת ממך.אהבה, תשוקה. מלחמה בינך לבינך. דם. את מתפללת שנפשך לא תדמם כשהאורחים נמצאים.

 



 

רגשות,תחושות,מחשבות,תהיות אמביוולנטיות. הכל מתערבב זה בזה ומשאיר מקום רב לדמיון.כל ארוע מתיז עוד ועוד דיו ומכתים את דפיי המצהיבים המאיימים להיקרע.

 

והיום כשאת נוסעת באוטובוס. חולפת במהירות על פני נופים משתנים, בזמן שהשמש דועכת לה ומאזינה לשירים שקיבצת לך מכל התקופות.כל מילה , כל מקצב, כל מנגינה מזכירים  פלאשבק אחר ממנו. הבזקים, הבזקים זה כל מה שיש לך עכשיו. שברירי שניות בודדות המשתרעות על פני שנתיים וחצי.ואת עוברת עליהם שוב ושוב בניסיון לארגן אותם בסדר כרונולוגי.גם הם לא ברורים משאירים לך טעם מריר-מתוק.

 

וכשאת חוזרת לנקודת הזמן שבה את נמצאת. את רואה שהחוברת הזו על סף סיום. עכשיו את בוחנת אותה מכל הכיוונים. החוברת הזאת לא ממשית אולי רק הכריכה, המסגרת שבה נוצרו הדברים וגם הדמויות. אך רוב התוכן הוא פרי דימיונך בלבד. הרגשות חסרי בסיס נוצרו רובם על פני פנטזיות. נתת לדימיון שלך ללכת רחוק מדי.

 

בצומת שבין דימיון למציאות מתנפצת אשליה.

 

אני לא אוהבת את החוברת שלי, היא לא יצאה כמו שרציתי.

רצית להכתיב את האירועים.להיות גם הסופרת ,גם המאיירת וגם הדמות הראשית.

רצית קווים עדינים מצוירים עם עפרון דק, דמויות משורטטות כהלכה ורקע שצבוע בצבעים פסטלים.

קיבלת דפים ריקים על פני השטח, לא נכתב בהם בעצם כלום. אך המציאות הצליחה להכתים ולטמא גם את הפנטזיה שלך.

בכל זאת אם תתאמצי להסתכל פנימה תגלי אוסף של קווים מודגשים, מודגשים מדי , צבעים כהים, הרבה שחור.והרבה הצללות מרוחות. ובסופו של דבר ציור לא ברור. החוברת שלך לא שווה כלום, קחי אותה וזרקי לפח האשפה.

 

 

נכתב על ידי שושנת הרוחות , 21/1/2008 00:03  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



2,462
הבלוג משוייך לקטגוריות: מגיל 14 עד 18 , פילוסופיית חיים , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לשושנת הרוחות אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על שושנת הרוחות ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)