אחרי המון המון זמן יש לי כוח לכתוב פוסט.
די הרבה דברים קראו מאז שכתבתי את הפוסט הקודם.
קודם כול המשפחה שלנו ביקרה פה והיה ממש כיף (בהמשך הפוסט תמונות),ניסנו לנצל כמה שיותר את הזמן להיות ביחד,וכמובן שהפרידה הייתה קשה \:
ישר אחרי שהם עזבו אני,ניצן,שירה ותמר נרשמו להחלקה על הקרח.כול פעם אנחנו נרשמים לשלב אחד שכול שלב זה 7 שיעורים.
בעיקרון למדנו את כול הדברים כבר בשיעור הראשון ופשוט התאמנו כול שער השיעורים,חוץ מזה שלמדנו גם את שלב 2 כי אצלם זה הולך שני שיעורים.
בשיעור השביעי היה לנו מבחן אם נעבור לשלב השני או השלישי שבעצם היה ממש לפני שבוע..לשמחתי עברתי את השלב אבל משו מנע ממני להיות מאושרת..וזה היה שלשירה היתה בעיה במשהו והיא לא עברה..למזלי ולמזלה בסופו של דבר העבירו את כולנו לשלב 3.
עכשיו נרשמנו לשלב 3 והשיעור הראשון יהיה מחר.
חודש הבא אנחנו גם הולכים לטיול בוושינגטון לאיזה 9 ימים והולך להיות מאוד נחמד כי אנחנו הולכים עם כול המשפחות.
וזהו אין ממש חדש ת'אמת הדברים לא ממש משתנים כאן כול יום זה אותו דבר.
חוץ מזה שאתמול היה חופש כי ירד שלג (:
תמונות:








יובל מזל טוב-למרות האיחור! ♥ 333>
ויום האהבה שמח חח
3333>