לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


קוראים לי שוקו ופה תוכלו לשמוע על מחשבותי, הגיגי ,דעותי ועוד כמה דברים שעוברים עליי .....

Avatarכינוי:  *shoko

בן: 34





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2008

מזה השטיות האלה ?! -אנה ומיה


כרגע סיימתי לקרוא סיפור של בולמית בבלוג אנטי אנה  ופשוט כאב לי לראות אייך ילדה בכיתה ט שאמורה להיות בת 14 או 15 ,כבר עמוק בתוך כול החולניות הזאת שנקראת אנה  ,היא בסך הכול ילדה קטנה שכול החיים שלה לפניה והכי עצוב ששהיא לא הראשונה ולא האחרונה.

 

זה גורם לי לחשוב על עצמי שאפשאר להגיד שגם אני כמעט נכנסתי לתוך העולם  החולני של אנה ומיה  הרי היו ימים שלמים שבהם לא אכלתי כלום חוץ משאיזה משהו בקטנה בערב  או שהיו מקרים שאכלתי המון וניסיתי להקיא עדיין זכורה לי הפעם הראשונה שהקאתי זה בדיוק  שהתחלתי את הדיאטה בערך לפני שנה ו..  ובפעם  הראשונה הלך לי ממש טוב בדיאטה וירדתי אולי איזה 5 או 4 קילו רצוף ונסעתי עם המשפחה לבית מלון בים המלח הכול כלול הכול מזה אומר ארוחה בערך  כול שעתיים שלוש .

 

 אתה רק אוכל כול היום בבוקר את קם ארוחת בוקר מסיים הולך לבריכה יש מזנון עם ציפס שניצלים נקניקיות ארטיקים שתייה וכו אחרכך ב1 ארוחת צהריים כעבור שלוש שעות קפה ועוגה  אחרכך  עוד שלוש שעות ארוחת ערב ואז בחצות ארוחת חצות  יש לציין שבין לבין הבר של המלון פתוח חופשי לכולם 24 שעות  .

 

היתי ביואש  נוראי ראיתי כול היום אוכל מול העיניים ביום הראשון הצלחתי להסתדר ושמרתי על עצמי ביום השני כבר פחות ואז ביום השלישי  פתחתי את "הסחרים " ואכלתי כול מה שזז ואחרי  הארוחת ערב שקלטתי מה עשיתי וכמה אכלתי נזכרתי שראיתי אצל גיל ריבה ראיון עם אורי גלר שסיפר שהיה דוחף מברשת שינים לפה ומקיא את כול מה שהיה אוכל אז עלה לי ראיון לנסות את זה וגנבתי מחדר אוכל מזלג  (הכנסתי אותו לשרוול ) והלכתי לשירותים לנסות להקיא  והצלחתי לא רע  וזהוי היתה הפעם הראשונה שלי שהקאתי יש לציין שהרגשתי אחר כך נורא כאב לי הגרון והיה לי כואב לדבר ,לא ניסיתי להקיא שוב במהלך החופשה  .

 

אחרי שחזרתי מהחופשה נשקלתי וגיליתי  שעליתי במשקל קילו והתחלתי להגיד לעצמי שלא נורא ונעשה ספורט וזהו ושכחתי מזה שהקאתי ולא חזרתי להקיא שוב עד ששוב היה לי איזה משבר אחרי אולי איזה חודש חודשים.

הפעם האחרונה שהקאתי היתה לפני שבוע שהיה לי מין משברון ובלעתי בלי סוף אחרי שכמעט חצי שנה לא הקאתי  אבל הבטחתי  לעצמי שאני לא מקיא יותר ואני מקווה לעמוד בהבטחה הזאת .

 

מה שמעצבן אותי שלמה בכלל ניסיתי להקיא בגלל איזה ראיון בטלויזה שראיתי שדיברו על איך מקאים אני חושב שצריך לשים סוג מסיום של רסן באמצעי התקשורת והאינטרנט  זה לא הגיוני שאנשים יתחילו להקיא או להרעיב את עצמם  בגלל שהם קיבלו את המידע אייך לעשות את זה מאמצעי התקשורות.

 

 ובכלל אני לא מבין איך  ישראבלוג  לא סוגרת את כול בלוגי הפרו אנה ומיה אייך מאפשרים להם לפרסמם דרכים להקיא או אייך להצליח לצום ימים שלמים מבלי להישבר  .

צריך לעשות משהו עם כול הבלוגים האלו ואני יודע שזו פגיעה בחופש הדעה אבל זוהי פגיעה שיש לבצע על מנת להציל אחרים מפגיעה  יותר חמורה והרס עצמי כי אנה ומיה זה הרס עצמי נקודה

 

אני עצמי קיבלתי כמה ראיונות מהבלוגים  אבל למזלי התפכחתי מהר ולא ביצעתי אף אחד מהרעיונות האלו אבל לא כולם כמוני יש להם את היכולות לנער את עצמם והם נגררים לתוך העולם החולני הזה  כי אין מילה אחרת לקרוא לזה חוץ מחולני !

וברגע שאתה נכנס  לעולם של האנה ומיה קשה מאוד לצאת אם בכלל  ...

תודה לאל היום ישנה הכרה בנושא והרבה אנשים מצליחים לצאת מתוך המחלה הזאת 

מי יתן שזה רק ימשיך ככה... 

 

צריך לברך  את הבלוג אנטי אנה שעושה עבודת קודש עם פירסום הסיפורים הללו  וגורם להרבה אנשים לפתוח את העיניים  ולא להיכנס לתוך עולם האנה ומיה  .

 

 

  חומר למחשבה :

 

 

 

 

 אני רוצה להעיר שלפי דעתי הדמות שנשקפת מהמראה בכלל לא שמנה

ואינה צריכה לרזות הסרט הוא רק להמחשה בלבד ....

 

למקרה שהסרטון לא מופיע (מה שקורה בדרך כלל ):

http://www.youtube.com/watch?v=Zjw0pFwa_SE&eurl

 

מתואר פה צעד אחר צעד איך אנה משתלטת על הקורבנות שלה : 

http://www.youtube.com/watch?v=rhvhIzIRuSQ&feature=related

 

תכנסו ותחתמו על עצומה נגד בלוגי פרו אנה ומיה :

http://israblog.co.il/blogread.asp?blog=522482

 

 

                          

 

                           

 

נכתב על ידי *shoko , 28/1/2008 00:51  
24 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



5,688
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , מגיל 14 עד 18 , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל*shoko אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על *shoko ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)