לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

שירותי גברים


הלוואי שהכל היה הרבה הרבה יותר פשוט.

Avatarכינוי: 

בן: 32

MSN: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2010    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

9/2010

מה שהיה


שנה זה המון זמן.

הרבה דברים קרו בתש"ע. מהדברים הגדולים והלא נתפסים כמו אנשים שמתו ונולדו, ועד הפרטים הכי קטנים של החיים - מברשות שיניים שהלכו לאיבוד, סרטים שנצפו, אכזבות ושמחות וצרחות אושר והכל, כל דבר שבעולם. כל כך הרבה קרה בשנה הזאת, ועכשיו מתחילה עוד אחת.

זמנים הם חשובים כי אנחנו הופכים אותם לכאלה. החלטות טובות אפשר לקבל בכל שלב ורגע בחיים, ובזמנים שכאלה זה נכנס לאופנה. אז זהירות. החלטות הירואיות שמתקבלות בזמן מיוחד בדרך כלל לא מחזיקות מעמד בשיגרה המוכרת והרגילה. אם אתם רוצים לקבל החלטה טובה אז תרשמו לעצמכם תזכורת ביומן ותחליטו אותה אחרי יום כיפור.

ולאיחולים שאי אפשר להימנע מהם:

שנה טובה ומתוקה. אם בשביל להרגיש את המתיקות בשנה שתבוא אתם צריכים שיהיו גם רגעים קשים אז בסדר. שנה מושלמת שתהיה, שנה כל כך מושלמת שלהגיד בשנה הבאה "תכלה שנה וקללותיה" יהיה לא חוקי. שנה מלאה בחיוכים ובחיבוקים, מלאה באהבה ובאומץ ובהחלטות טיפשיות. שנה עם המון דברים חדשים, שנה שנלמד בה המון על עצמנו ועל כולם. לעולם טוב יותר, אנשים טובים יותר, סביבה אכפתית יותר ואכפתיות בקשר לסביבה. שנה של החלטות טובות כי סתם ככה, שנה לא שוחקת, שנה שהתפוח בדבש שאכלתם בהתחלה שלה לא ימחק לכם מהזיכרון אף פעם. והלוואי שעם כל שנה שתבוא תצברו לכם עוד זיכרון מעולה של תפוח בדבש, ושל איחולים והתרגשות ושמחה ואמונה שיהיה טוב, ועם הזמן תהיו מלאים בזכרונות של המון שנים ותפוחים בדבש, ושל החולצה שהתלכלכה ושל השאלות של "מי חשב על זה בעצם? תפוח בדבש?!", שנה של לאכול המון בארוחות חג מתוך אמונה שזה ירד ביום כיפור (זה לא קורה אף פעם), שנה מדהימה. שנה בלי תאונות בדרכים, ובלי פיגועים, ובלי שום דבר שיגרום לכם להיות עצובים. רגעים הם גדולים ומיוחדים רק כי אנחנו עושים אותם לכאלה, וכל יום יכול להיות הכי מושלם בעולם והכי מתוכנן והכי חג שיש, וכל יום יכול להיות שונה או דומה לאלה שלפניו כרצונכם. יש לנו את הכח לעצב את החיים שלנו איך שאנחנו רוצים, והלוואי שלכולנו יהיו מסקנות מפוצצות וחיוך על הפנים ושתמיד נדע להיות סבלניים ולהתייחס בכבוד לבני אדם (ולחיות) (ולהכל). ושנאהב את עצמנו עד בלי די! איזה ביטוי יפה זה עד בלי די. הוא מתחכם חמוד כזה.

שתהיה שנה טובה לכל מי שקורא את זה ולכל מי שלא קורא את זה ולכולם. אני מתכוון לזה. שהשנה הזאת תהיה פשוט... טובה. הכי טובה בעולם. ושלא תהיה שום דרך אחרת לתאר אותה.

 

בברכת יופידו,

יהונתן :)

נכתב על ידי , 8/9/2010 16:29  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של עדי ב-12/9/2010 13:08
 





11,339
הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , מתוסבכים , אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לזוג סוטים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על זוג סוטים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)