לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

חיקוי לחיים



כינוי: 

בת: 53





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2007    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2007

מה השתנה בי מאז שיש לי ילדים (חוץ מהבטן הרופסת)


נדמה לי שכבר סיפרתי פעם או שלוש שרוב האנשים שאני מכירה שמתו, התאבדו. מדובר במספר דו ספרתי מגוחך כמעט. פחות מהפרטנרים שהיו לי לסקס למשל, אבל לא רחוק כל כך ממספר החתולים שגידלתי בימי חיי.

החבורה שלנו תמיד היתה קצת מקולקלת, אישיות גבולית בצבצה פה ושם, מאניה-דיפרסיה למתוחכמים האמנותיים, סתם התקפי פסיכוזה בגין סמים כאלה ואחרים. לא משהו שאין בכל חברה נורמלית.

 

אני זוכרת את הלילה שבו התקשרו אלי להאחזות אחרי שהכי חכמה הצליחה, היא היתה הסנונית הראשונה, ואחרכך היפה, ואחרכך הבלונדיני המתוק. ואחרכך ואחרכך ואחרכך. להגיד שתמיד התייחסנו ברצינות ובעצב תהומי לכל אחד שמחליט לחסל את עצמו יהיה קצת מוגזם. קורט הדחקה, הרבה אלכוהול והומור מכוער ואלים. זה מה שמגיע למי שמתייחס לעצמו ולסביבתו בכזאת אלימות וכיעור, זיבי ניבי נבכה עליו.

התחתנתי. את הסיפור העגום על החברה הכי טובה סיפרתי פעם ולא אשוב לספרו. התבגרנו, נרגענו,  קצת פחות אלימות קיומית סביב. נדמה שמי שלא מת עד גיל שלושים בדרך לא טבעית כלשהי, יחכה לתורו בשקט. לפעמים נדמה לי שאני כבר לא זוכרת אבל אז יום שנה צץ לו מאחורי איזו פינה או יום הולדת נשכח, או במקרה אני פוגשת את אמא של ברחוב.

נו, ההמשך ברור מאליו, אני אולי עברתי את גיל 30, אבל יש עוד כמה כאלה בני 20+, כאלה שחושבים שאין יותר קולי מלמות בגיל 27, כמו הזמר ההוא, איך קראו לו, מסיאטל, או ההוא  מפר-לאשז, או הגיטריסט הכי טוב בעולם (על החברה הכי טובה צחקנו שהיא לא הצליחה לחכות שנה כדי להתאבד בגיל ההו, כה סקסי הזה). האינדיאני אומר משהו. אני חושבת שלא שמעתי נכון ואני שואלת מה? ואז הוא חוזר על מה שהוא אמר ואני שמעתי ממש טוב. אני מוצפת דמעות, לא בדיחתיות בכלל. אני חושבת על אמא שלו שמצאה אותו ונחנק לי הגרון. בגללו, ברור שבגללו, אבל בגללה עוד יותר.

 

אמרתי פעם, וככל שהם גדלים אני רק מרגישה את זה יותר, הלוואי יכולתי לעשות שתמיד יהיו בטוחים ומאושרים, הייתי מוכרת את נשמתי לשטן פעמיים ביום בעבור אושרם, חוסנם ובריאותם.

נכתב על ידי , 25/1/2007 20:45  
14 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאופה קטנה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אופה קטנה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)