לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

חיקוי לחיים



כינוי: 

בת: 53





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2006    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2006

כבר מותר לסכם?


האוריקן ירק את הציצי ואמר די! רוצה סטייק! נתתי לו במקום סטייק מרק עוף טחון - אכל.

יצא לי לצעוד בממוצע פעמיים בשבוע. שוין.

יצאנו, ויצאנו ויצאנו, חוץ מבימים שפספסנו את חלון ההזדמנויות של קרירות הבוקר האשלייתית.

רוב הזמן הייתי סבלנית

לא המשכתי ללכת לשומרי משקל - הכי קל לוותר על הדברים שהם רק בשבילי. וברור, ברור שלא ירדתי, רק השבתי לי את החמישיה שהצלחתי לרדת בחודשיים הקודמים.

החלטתי שהפרוון ישאר לגור איתנו. כבר מצאתי לו בית ומשפחה חמה ולא הייתי מסוגלת. חיינו איתו שמונה שנים, מילא, שיהיו עוד שמונה. הוא הצלב שלי כנראה.

לא מצאתי מוברים, החלטתי שאני לא מסוגלת לעבור דירה. אני אוהבת את הדירה שלי, אוהבת את הקיום המשפחתי הצפוף והנעים שלנו, לא רוצה בית גדול וריק, לא רוצה שיהיה לי קר בחורף, לא רוצה לגור במקום מבודד ולא במרכז העיר, לא רוצה להשתגע כמו בניסיון הקודם שהיה לנו בסיביריה.

רוב הזמן הייתי סבלנית.

האוריקן ילך לפניניה, המשפחתון שבו הזעיק היה לפני שנתיים. ירד לי סלע במשקל שני טון מהלב כשהיא אמרה שיש לה מקום בשבילו. עוד סיבה לא לעבור לסיביריה.

מחר אפגוש את הגננת של הזעיק.

רופאת השיניים תימשך ותימשך, לפחות עד סוכות, כי אין לי זמן ללכת אליה.

נכשלתי בטסט אחד, בשבוע הבא אולי אעבור את השני.

לא מצאתי אפילו דקה לנסוע לאמסטרדם. אולי בשבוע/יים הקרובים.

אין אוטו, יהיה מתישהו, לא דחוף לפני החורף.

שום כירורג לא יגע בי, אני לא יכולה לשאת את המחשבה שמישהו בעולם בכלל יגע בי, כל היום רק נוגעים בי ודורכים עלי ומשמשים אותי ומריירים עלי ומושכים לי ורוצים ממני. לא לכירורג! גם אם במחיר בטן מעוותת, בינתיים אני מוכנה.

רוב הזמן הייתי סבלנית וסובלנית.

רוב הזמן מתי מחום, מזל שהפסקתי להניק, לפחות הפלאשים המזעזעים של בעירה פנימית נחסכו ממני.

התחלתי עבודה חדשה. הידד.

לא קיבלתי תשובה לגבי הפרוייקט.

המשכתי פרוייקטים מותחלים, בקטנה, אבל גם זה משהו.

הייתי סובלנית. רוב הזמן, 'זתומרת.

האינדיאני לא הלך למילואים לשמחתי. הוא הסתפר, עכשיו הוא אינדיאני דמיקולו.

הייתי סובלנית בקושי, לפרקים, אבל בכל זאת די סובלנית.

עוד לא הגיעה החברה מנ"י. תגיע מחר אינשללה.

בשביל בית בחופשה עם שני קטנטנים, הוא היה נקי וסביר רוב הזמן. רוב הזמן. ויתרתי על מנקה לעת עתה. מצוקה כלכלית וזה.

רוב הזמן.

רוב הזמן.

 

 

 

נכתב על ידי , 29/8/2006 21:29  
20 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



להספיק באוגוסט


חודש עם שני הילדים בבית – לא להשתגע. לגמול זעיק מטיטולים. לגמול זחליל מציצי. לצאת כל יום לארבעים דקות הליכה. לצאת כל יום לגן משחקים/ פארק/  בריכה/ טיול כדי שלא נשתעמם בבית. להיות סבלנית. להמשיך ללכת לשומרי משקל ואולי אפילו לרדת קילו או שניים. לשנע את הפרוון הכתום לבית החדש שמצאתי לו. למצוא מוברים. לארוז דירה. לעבור דירה. לפרוק דירה. להיות סבלנית. למצוא משפחתון/ מטפלת לזחליל לספטמבר. לפגוש את הגננת החדשה (שאני עוד לא מכירה) בגן הישן של הזעיק. לגמור עם רופאת השיניים. לגמור כבר עם סיפור רשיון הנהיגה. לדחוס נסיעה לאמסטרדם אפילו לוויקאנד כדי להרגיש שאני עדיין יצור אוטונומי מעט. לקנות אוטו. לגשת לכירורג ולראות אם באמת יש לי בקע. לחשוב מה עושים אם באמת יש לי בקע. להיות סבלנית וסובלנית. לא למות מחום. להתחיל עבודה חדשה לקראת סוף החודש. לקבל פרויקט שרציתי. לכתוב בייבל חדש. להיות סבלנית. לשלוח את האינדיאני למילואים. לקבל אותו חזרה. להיות סובלנית. לפגוש חברה שמגיעה מנ"י שלא ראיתי כמה חודשים טובים. למצוא מנקה ראויה. להיות סבלנית.  

כיף חיים.

נכתב על ידי , 1/8/2006 20:04  
24 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 






© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאופה קטנה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אופה קטנה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)