 לא עורך. לא מצנזר. לא דופק חשבון. |
RSS: לקטעים
לתגובות
|
<<
דצמבר 2008
>>
|
|---|
| א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
|---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | | 28 | 29 | 30 | 31 | | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 12/2008
"הכי גרוע שיש" - מציצות
ברוכים הבאים לסדרת "הכי גרוע שיש" של חוליאן. כאן אני אספר לכם על חוויות הסקס הכי גרועות ומצערות שהיו לי לאורך השנים, חוויות שכל אחד אחר היה אולי רוצה לשכוח, ואולי גם אני רוצה לשכוח ופשוט לא יכול.
תודה אישית לבחורות, שכל אחת מהן הרוויחה ביושר את מקומה ברשימת ה"טופ פייב" כשהשאירה לי חוויה...בלתי נשכחת.
הפרק הראשון: מציצות.
1. מכופפת הבננות - כבר מההתחלה הזין שלי הרגיש כאילו הוא נחקר בשב"כ. טלטולים, משיכות, חנק, מה שאתם לא רוצים. ואתם לא רוצים. השיא היה תנועה מאוד לא טבעית שגרמה לי לקפוץ באינסטנקטיביות ולהגיד לה "מותק, זה לא מתקפל". אאוצ'.
2. העוקרת - העוקרת התחילה במציצה קלה ואז עברה להביא קצת ביד. היא תפסה לי את הזין בבסיס וזה הרגיש לי קצת חזק מדי, אבל כשהיא נתנה כזאת משיכה למעלה שכמעט עקרה לי את הזין מהמקום כבר הייתי די בטוח בזה. אולי אני בכלל לה קורא לה העוקרת כי היא כמעט עשתה אותי עקר. הזין שרד.
3. כותונת פסים - אני לא זוכר מה בדיוק היה המקצוע שלה, אבל אני זוכר שזה היה בתחום האופנה. חשבתי על זה אחר כך שאולי היא רצתה לגוון לזין את הלוק למשהו עכשווי יותר כי אחרת אין לי הסבר למה היא ניסתה לעשות לו פסים על כל האורך. עם השיניים, כמובן. כמו שאומר השיר, "כל פס רוצה לקלף לי את העור".
4. המוצצת - אוקיי, הזין שלי בפה שלך. זה נחמד. כן. נו? מה יהיה? את לא יודעת שצריך לזוז עכשיו? מציצה זה לא באמת להכניס את הזין לפה ולמצוץ אותו כמו מנטוס.
5. גרון עמוק - אחת שראתה יותר מדי סרטים גרועים החליטה שגרון עמוק זה ה-דבר. אולי היא חשבה שמציצה זה בעצם מסווה של תחרות קוסמות כשהמטרה היא להעלים את הזין כמה שיותר עמוק בתוך הפה. אז בזה היא אולי הצליחה לא רע, אבל אני לא אגמור מזה גם עוד מיליון שנה והאמת היא שאני קצת לחוץ בזמן.
מקווה שנהניתם, כי אני...לא כל כך 
| |
| כינוי:
בן: 45 MSN:
|