 לא עורך. לא מצנזר. לא דופק חשבון. |
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
ספטמבר 2009
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 9/2009
דמי הזמנה
לגור בת"א זה אומר לעשות המון משלוחי אוכל הביתה כי ההיצע הוא בלתי נגמר ולמי יש כוח להתחיל לבשל ולשטוף כלים. בכמה שנים שאני גר פה יצא לי להזמין כמעט מכל מסעדה שמחזיקה טוסטוס ולפגוש כל מיני שליחים חוצפנים יותר וחוצפנים פחות, אבל פוסטים כותבים רק על אלה שהם חוצפנים יותר. בזמן האחרון יצא טרנד חדש שלא לוקחים יותר דמי משלוח אלא קוראים לזה "דמי הזמנה". מכבסת המילים הזו נועדה כדי שלא תחשוב ששילמת משהו על משלוח ותיתן לשליח מטבעות מלוא החופן לפני שאתה רץ לאכול.
אתמול עשיתי משלוח שעלה לי די הרבה כסף ועוד 5 ש"ח "דמי הזמנה". לזה כבר התרגלתי, אבל לא התרגלתי לזה שהשליח טורח לציין בפניי כשהוא מביא לי את השקית שזה לא כולל משלוח. התכוונתי להוסיף לו 5 ש"ח נוספים, אבל אם כבר הוא פתח את הנושא לדיון אז אמרתי לו מה שאני חושב על דמי ההזמנה ועל מכבסת המילים המטומטמת הזאת שלא עושה עלי שום רושם ומבחינתי דמי הזמנה זה דמי משלוח לכל דבר. השליח החוצפן יותר התווכח איתי ואמר שאלו שני דברים שונים לגמרי אז אמרתי לו תודה רבה ושנה טובה, נתתי לו את החמישה שקלים הנוספים ואמרתי לו שכעקרון יש פה 10 ש"ח על המשלוח, אבל אני לוקח 5 ש"ח דמי פתיחת ארנק.
שתהיה גם לכם שנה טובה
| |
| כינוי:
בן: 44 MSN:
|