לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

ככה בדיוק. בערך.

כינוי: 

מין: נקבה

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2004

יד ביד


 


זה לא מטופש ללכת יד ביד, בואי נמצא לנו שקיעה וסוס לבן וזה יהיה הכי אופטימי. למה את אומרת שזה קיטשי, זו סמנטיקה, אני קורא לזה רומנטי. את לא יכולה לדמיין אותנו עוד כמה שנים, אני הולך עם הבן הבכור שלנו על הכתפיים ואת דוחפת עגלה עם הבת התינוקת שלנו, זה לא נראה לך ריאלי? למה את אומרת שזה לא נראה לך בגלל? מה זאת אומרת שאת לא רוצה ילדים, ילדים זה שמחה, כולם יודעים.


 


אני אלמד אותו לשחק כדורגל ואלך איתו למגרש בשבת, יהיה לנו כיף ביחד, אנחנו לא נהיה משפחה משעממת כזו, אצלנו יהיה תמיד מה לעשות, אני יודע שאת אוהבת לקרוא עיתונים ולפתור תשבצים, אבל זה קצת קשה כשיש ילדים בבית, וצריך ילדים, זה די ברור. זה אולי יהיה מתיש בהתחלה, אבל הם יגדלו, ואנחנו נמשיך לאהוב אחד את השני, נכון? אני אקנה לך פרחים מדי פעם ואת תגישי לי בירה לטלויזיה, זה יהיה נעים. למה את מתכוונת כשאת אומרת שזה יהיה נעים לי ולא לך? את תמיד חייבת להתנגד למה שאני אומר, זה מעצבן אותי.


 


פעם, עוד המון שנים, נהיה זקנים ביחד, נלך עם ההליכונים שלנו אחד ליד השני, וכנראה שגם אז תמשיכי להתווכח איתי. אני אוהב אותך נורא. זה לא שאני חושב רק על העתיד כל הזמן, הנה, אני מחבק אותך עכשיו, חבל שאת לא שמה לב בכלל.


 


 

נכתב על ידי , 22/11/2004 16:56   בקטגוריות סיפור שלא היה באמת  
14 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



75,877
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , אקטואליה ופוליטיקה , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפיקציה אמיתית אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פיקציה אמיתית ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)