אז אני, בטי, החבר שלה דוד, והשכן שלה דני (זה מה שאומר בטי וכל השאר) ....הלכנו לים....
המטרה המקורית הייתה להביא לבטי את המחברת שלה במתמטיקה שגנבתי לה מהפעם הקודמת... אבל לא נורא
אני כמובן לא העזתי להביא בגד ים.... אז לקחתי מצלמה, MP4 כדי להתלהב וכסף כדי שיבזבזו אותו על חשבוני....
אז הנה כמה תמונות מהים...
טוב למעשה, אני צילמתי כמעט כל שניה, חצי מהתמונות מין הסתם יצאו מטושטשות... אבל יש לנו מזל וחלק יצאו פעם יוצא מין הכלל :)
(יצא מעוות, לא נורא) בטי הכוסית מצטרפת לשחייה נחמדה עם דוד ודני..... דוד כמובן לא מתרגש, הוא ראה אותה בבגד ים מלא פעמים, השאלה האם הוא ראה אותה בפחות בגדים מיזה? אני לא חושבת חחחחח
יש לי עוד שתי תמונות של בטי נכנסת לים... זה לא ממש שונה, חוץ שזה בתמונה אחת היא מסתובבת כדי לבדוק עם אני חיה...
דני חזר לחוף הים כדי להביא את המשקפת הכחולה שלו, ואני ניצלתי את הרגע... רואים שם את הצל שלי? חחחחחח
דוד ובטי נהנים להם שם, עמוק בתוך ים התיכון באשקלון חכים לשובו של דני.... או שבעצם מקווים שיטבע בדרך ויהיה להם קצת פרטיות? מי יודע.....
בטי גולשת על הגל בזמן שדני מתכונן לבואו חחחחח נראה לי שדוד טבע... לא נורא...
בטי אמרה לי לקצר.... כי היא מתה לראות כבר איך יצא הבלוג חחחח אבל לא ולא... את התמונות החמות שמרתי לבלוג שלי שיעודכן בעוד כשעה כי לוקח לתמונות מאה שנה עד שהן מתקבצות... (חולארות)
אז אני אקצר... אחרי שמצאתי את דוד וישתבר שהוא לא טבע.... הרבה הרבה גלים התחילו להטביע את השלושה... אז לרגע מסויים הם החליטו ללכת להאזור הרדוד יותר... איפה שאני ולתת לי לצלם ואתם מקרוב... (תמונות יפות שיצאו יש רק בבלוג שלי :)
אחרי שנמאס לי לצלם והמצלמה לי הראתה שהסוללה חלשה (רציתי לשמור קצת אנרגיה מהסוללה לאחר כך) התיישבתי קצת על החול... (לא הבאתי בגד ים) ואז נמאס לי ונכנסתי עד לברכיים למים.. אבל לא!!! דני היה חייב להשפריץ עליי וכולי נרטבתי.... טוב נו, אז נכנסתי למים ואת האמת היה פיצוץ!!!
אחרי זה ישבו, שיחדתי את בטי ודוד להתנשק עם אני אקנה להם במבה, אז הם התנשקו... אבל לא הרשמו לי לצלם... (לדוד אין במבה בקנדה.. אז קל לשחד אותו חחח) אז קיניתי עוד במבה וצילמתי אותם מתנשקים (התמונה בבלוג שלי)
ואז בטי רצתה עוד במבה ושיחדה אותי בעוד תמונה מזווית אחרת.... חחחחח היה מצחיק וכייף....
אל תשכחו להגיב... ואל תשכחו לבקר בבלוג שלי
צ'או.... (כל הפוסט מאת טלי :) )