לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פרה מתכונים ^^"


מתכונים, מה אפשר להגיד חוץ מ:" יאממיי ^^ "

כינוי:  הפרה המבשלת ^^

בת: 29





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2007

ספיישל מאפינס,, יאמייי (:


היי ^^

ברוכים הבאים לספיישל מאפינס שלנוו (:

מחר או אפילו היום בערב יעלה עיצוב של הספיישל..

בספיישל יהיו מלא דבריםם,,

מתכונים, פיקסלים,תמונות, מבצעונים ועוד.

אז רק משהו להתחלת הספיישל: Muffins..חח (:

 

נ.ב. כל הספיישל יהיה מלא בכפתוריי מאפינס(כי מצאתי תיקייה במחשב שלי עם מלא כפתוריםם,
ואין לי בדיוק מה לעשות איתםם)

אהה.. בבלוג: http://israblog.co.il/blogread.asp?blog=454792 בבקשה תצביעו!! זה חשובב!!


קודמכלל,

מתכונים למאפינס:

מצרכים:

3/4 כוס סוכר חום דמררה
1/2 כוס דבש
100 גרם חמאת תנובה בטמפרטורת החדר
2 ביצים
1/2 מכל שמנת עמידה לקצפת מסדרת השף הלבן
1/2 כוס ריוויון
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
קליפת לימון מגוררת
1/2 כפית קינמון
לעיטור
סוכר חום

 

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. ), שמים במעבד מזון סוכר דבש וחמאה ומקציפים 2 דקות.מוסיפים ביצים שמנת וריוויון.

2. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקליפת לימון ומקציפים 5 דקות. מוסיפים קינמון ומערבבים ידנית.
3. ממלאים את התבניות עד 3/4 מגובהן, זורים סוכר חום מסדרים בתבנית אפייה גדולה ואופים כ- 30 דקות עד שקיסם עץ הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש.

 

פשוט וטעים ^^"

cupcake

ועוד אחד של מתכון למאפינס שוקולד צ'יפס:

 

מצרכים:

150 גרם חמאת תנובה רכה
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
2 ביצים
1/2 כוס חלב תנובה
3/4 1 כוסות קמח תופח
3/4 כוס שוקולד צ’יפס

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. ), שמים במעבד מזון את החמאה ושני סוגי הסוכר ומעבדים לתערובת קיצפית מוסיפים את הביצים והחלב ומעבדים דקה.
2. מוסיפים את הקמח ומעבדים 3 דקות, מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים ידנית. ממלאים את המנג’טים עד למחצית הגובה.
3. אופים 20 דקות עד להזהבה.

 

בתאבון ^^


מבצעון:

1. דיאנה

2.

3.

4.

הם נדירים ממש, אז לא להעתיק!!

תירשמו (:

 

מבצעון 2:

 1.יוליה

2.

3.

4.

5.

6. דיאנה

7.

 

תירשמו, זה לא עולה כסףף :)cupcake


תחרות:

זאת מין תחרות קצרה של 3 ילדים.

התחרות הולכת כך:
כל ילד צריך להביא מתכון מעוצב ומיוחד למאפין.

לא חייבים לדעת לעצב (עדיף שתדעו.)

צריך לעצב את המתגון עם פיקסלים, תמונות, צבעים וכו'.
הבנתם? תירשמו (:

שלחו בתגובות:
שם:
קישור לבלוג:

ההגשה:
הרשומים//\\

- שם:
בלוג:

ההגשה שלו:
הערות:
ציון:
במה זכה?:

Cup Cake

- שם:
בלוג:

ההגשה שלו:
הערות:
ציון:
במה זכה?:

cupcake

- שם:
בלוג:

ההגשה שלו:
הערות:
ציון:
במה זכה?:


פיקסלים:

פיקסלים של מאפינס . ^ @ [;

 

סוג 1 :

 

 

 סוג 2 :

 

       

 

סוג 3 :

 

 

  סוג 3 :

-נדירים ממשש!!!!11

 

 סוג 4 : Pink Muffin Chocolate Muffin 

 

 

סוג 5 :        

 

שונים : goodies 

 

נדירים, אבל לשימוש חופשי עם קרדיט בבקשה!


זהוו... אני יוסיף עוד מעט דברים (:

ביי

נכתב על ידי הפרה המבשלת ^^ , 23/8/2007 08:31  
40 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של VAMPIRA ב-28/2/2008 16:19
 



מתכון לגרנולה - ממש שווה ^^


אתם בקושי מגיבים ונכנסיםם ):

אני יודעת שזה בלוג חדש והכל - אבל זה קשהה..

אאני רוצה להוסיף מנהלת חדשה לבלוג וזהה,,

אבל מה זה שווה אם אתם לא מגיבים??

טובב, מקווה שתגיבו לפוסט הזהה...


מתכון לעוגיות גרנולה-

מצרכים:

 

1 כוס קמח חצי כפית אב. אפייה חצי כפית קינמון רבע כפית מלח 100 גר’ ”מחמאה” רכה 3/4 כוס סוכר חום 1 ביצה כפית תמצית וניל כפית קליפת תפוז 150 גר’ גרנולה כוס של תערובת צימוקים-אגוזים קצוצים-קוקוס.

 

אופן ההכנה:

 

**לחמם תנור לחום בינוני (180)***

1.לנפות את הקמח, אב.אפייה, מלח וקינמון לקערה קטנה.

2. בקערת המערבל להקציף את המרגרינה והסוכר (חום) לתערובת אוורירית.

3. להוסיף את הביצה, תמצית הוניל וקליפת התפוז ולהוסיף בהדרגה את תערובת הקמח ולערבל במהירות איטית עד קבלת תערובת בצק רך ואחיד.

4. להוסיף את הגרנולה וכוס תערובת הצימוקים-אגוזים-קוקוס בתנועות קיפול.

5. מניחים בתבנית במרחק כ-5 ס”מ אחת מהשניה את העוגיות (כל עוגיה = בערך כף). לאפות כ-10 דקות ולהוציא מהתנור .

 

אני לא זוכרת מאיפה זה כי זה היה שמור במחשב שלי ( אני שומרת בתיקייה במחשב מלא קבצים של וורד שיש בהם מתכונים שעשיתי להם עריכה )

 

עיצוב חדש ^^"

נכתב על ידי הפרה המבשלת ^^ , 20/8/2007 09:00  
43 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של הפרה המבשלת ^^" ב-22/8/2007 23:38
 



מנה אחרונה-תותים בקרם - יאמיי ^^


מתכון למנה אחרונה מצוינת!!

מחר אני אמורה להכין את זה לארוחת צהריים המשפחתית המורחבת,, אני יודיע לכם מה היום התגובותת ^^"

אז יאללה לעבודה*->>

 

מצרכים:

1 ק"ג תותים יפים ובשלים

מעט מיץ לימון

5 כפות סוכר

2 כפות ליקר גראנד מארנייה

1 שקית שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

1.שוטפים ומנקים את התותים. (( חשוב מאוד!! ))

 

2.שמים חצי מכמות התותים במעבד-מזון עם להב מתכת ומעט מיץ לימון,מרסקים למחית חלקה ומעבירים לקערה.

 

3.מוסיפים לרסק התותים 3 כפות סוכר ,ומערבבים היטב.

 

4.מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת חזקה ויציבה,ומערבבים עם רסק התותים עד לקבלת מירקם וצבע אחידים.שומרים במקרר.

 

5.חוצים את שאר התותים לאורכם,מפזרים עליהם 2 כפות סוכר וליקר גראנד מארנייה ומניחים לחצי שעה (( לא פחות ולא יותר ))

 

6.ממלאים 6 גביעים או קעריות ((ובארוחות חגיגיות אפשר למלות בכוס))  עד מחציתם בתותים,, ממלאים את הגביעים עד לשפתם בקרם,ומקררים במקרר,, לפני ההגשה שמים על הקרם עוד מעט תותים,מקשטים בקצפת, מעט אגוזים ומגישים((לפי טעכם האישי))

 

מצאתי באינטרנט תמונה של התותים בקרם:

נשיקת תותים בקרם שושנים ופירורים / שף קונדיטור יניב גור אריה

 בתאבון (:

נכתב על ידי הפרה המבשלת ^^ , 18/8/2007 21:19  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של הפרה המבשלת ^^" ב-19/8/2007 22:25
 



לדף הבא
דפים:  

3,842
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להפרה המבשלת ^^ אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הפרה המבשלת ^^ ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)