לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

נאמי מתכונים! :]


זהו בלוג מתכונים ענקק!

כינוי:  הטבחית! :]

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2007

לכולם :)


שממעוו..

אני ממש ממש לא רוצה לסגור את הבלוג..אבל תגיבו לי :[

אתם בכלל לא מגיבים וככה אני לא יכולה לנהל בלוג!

אם תמשיכו כך..

אצטרך לסגור את הבלוג..

 

אור

 

 

נכתב על ידי הטבחית! :] , 20/8/2007 21:26  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



מתכון לספגטי בולונז


  
זהו מתכון לספגטי בולונז..
משו מזה טעים..
שאני אישית אוהבת במיוחד!
 
הנה המתכון:
   
 
    מצרכים
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול, קצוץ
2 שיני שום, כתושות
1 ק"ג בשר בקר טחון
6 עגבניות גדולות, קלופות וקצוצות
450 גרם שימורי עגבניות מרוסקות
1/3 כוס רסק עגבניות
1 כוס ציר בקר
1/2 כוס יין אדום יבש
1 כפית סוכר
מלח, פלפל
2 כפות ריחן (בזיליקום), קצוץ
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
500 גרם ספגטי
 
  אופן ההכנה
1. מחממים בסיר רחב את השמן, ומטגנים את הבצל והשום תוך ערבוב עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את הבשר, ומשחימים היטב.

2. מערבבים פנימה את העגבניות הקצוצות והמרוסקות, רסק העגבניות, ציר הבקר, היין, הסוכר, מלח ופלפל. מבשלים על להבה בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות, עד שהרוטב מסמיך.

3. מערבבים פנימה את עשבי התיבול.

4. מבשלים את הספגטי במים רותחים ומומלחים ומסננים.

5. מעבירים לצלחת הגשה, ויוצקים מעל את הרוטב החם.
 
 
זהו מקווהה שתאהבוו
 
בתאבוןן..
 
אור
נכתב על ידי הטבחית! :] , 19/8/2007 13:36  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



שיפודי מתוקים = מתאים למסיבותת!




**זהו מתכון יצרתי משלי אז נא לא לגנוב!**

אז הנה המתכון:

חומרים:

שיפודים

ממתקים (גומי,חמצוצים רחבים,סוכריות,רצוי מרשמלו!!..אתם יודעים)

2 חבילות שוקולד

חצי כוס מים

אופן ההכנה:

שוקולד:
לוקחים את השוקולד ומפוררים לקוביות (2 חבילות!)
שמים את כל הקוביות שוקולד בסיר
ומוסיפים לזה חצי כוס מים (בשביל הדלילות)
ושמים את הסיר על אש קטנה
מערבבים,מערבבים..עד שזה הופך לנוזל (בלי גושים!!)
משאירים את זה בצד והולכים לשיפודי ממתקים..

שיפודי ממתקים:
לוקחים שיפוד ומשפדים לו ממתקים מרשמלו,גומי,חמצוצים..
אפשר לשים המון דברים מתוקים זה יוצא מעולה..

ולאחר מכן..
שמים את השוקולד בקערה עמוקה וטובלים את שיפודי ההמתקים ויוצא מעולה מעולה!!


וזהווו=]
מקווה שתכינו ויצא לכם טוב
בתיאבון

אור

נכתב על ידי הטבחית! :] , 18/8/2007 20:44  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

6,789

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להטבחית! :] אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הטבחית! :] ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)