בזמן שכולם..כולם מדברים על הגמר הגדול של האח הגדול,ומי?מי לא חצי מכור לאח הגדול,בודדים ממש בודדים,אני מתכונן לגיוס,יום לפני הגמר,כמו שכולם מתים כבר לראות מי ינצח,אני מת כבר לעלות לשלב השני בחיים שלי..מוכן כבר פיזית,מוכן נפשית,מוכן להכל,אני אעבור את זה כמו גדול,אני אהיה הכי גבר שאפשר!!
זהו..היו לי חודשיים אחרי הצו גיוס להנות,והינה הם עברו להם,מחודשים לשבעות,וכבר ימים..
מחר,מחר כבר אכין את התיק הגדול לצבא,כי לא אהיה בבית בכלל עד יום ראשון,ממחר אני ואור מנצלים כל רגע,בערב לחברים שלי הולכים לבלילה נוסעים לסינמה סיטי,שישבת עם החברים הטובים שלי,וגם..הכי חשוב הימולדת של אור,מוצ"ש וראשון במלון,חוזרים בערב ויאללה למיטה לקום לבוקר חדש,לחיים חדשים,ויאוו יאללה שיגיע כבר,שתעבור לי כבר ההתרגשות הלחץ הזה!!
אנלא מאמין שמחר מחר אני אכין תיק לצבא,אני אנצל את הרגעים הכי קטנים שנשארו לי,סיון תבוא איתי לב"ש כי גם אח שלה מתגייס איתי באותו יום,ככהשניהיה יחד אני והוא:))חזרנו לדבר חזרנו להיות חברים טובים כמו בימים הטובים,אנלא שומר טינה,ואני מאוד אוהב אותו ותמיד אהבתי אותו,למרות הכל!
אור?ואוו אור..אור..יהיה לי כלכך כלכך קשה בלעדיך,כלכך רחוק ממך,אם אני אבכה?זה לא מהקושי שיהיה בצבא,זה רק מהגעגועים לאור,לקול שמאיר אותי כל בוקר,לחיבוקים לפני השינה,הפגישות איתו,הבילוים הכי מדהמים שיש לי איתו..יאוו אורר אני אתחרפן בלעדיו!!שאחזור בשישבת,אם אחזור,דבר ראשון לפני בית לפני הכל,אני טס לאורר טסס במהירות האור,יהיה קשה באמת קשה,אבל דיי זה חודש חודש קטן עלינו פצפון,חייב להיות חזק בשביל עצמי והכי חשוב בשביל אור,אתגעגע לבנאדם המדהים הזה,איך שאנחנו מנצלים כל רגע ביחד וכמה כמה שהוא נותן מעצמו ומשקיע,ואין אין דבר שאני מעריך יותר ממנו!!
אז זהו..היום החלטתי לשבת בבית,לא לעשות כלום,ניתוק מהכל ומכולם,לזכור טוב טוב את הרגע של השיעמום הזה,למרות שלא משעמם,מחר..ממחר..עד ראשון בערב זה הימים שלי של אור והחברים!!אתגעגע לימים של לקום מאוחר לא להיות במסגרת.
אבדו לי המפתחות,אבדה לי שרשרת יקרה..או שאני סת םמקולל או שאני כבר לא יודע מה יש לי שדברים נעלמים לי משום מה..
יאו מתרגש,מפחד,רוצה יאללה שיגיע כבר!!!!!!!!!
-5 ימים-


סתם התחשק לי לשים תמונות שלי ושל סיו,מאתמול:)