ניראה לי שאני יתחיל לספר את הסיפור שלי איך ולמה הגעתי לאן שהגעתי? היום במשקל שלי 50 ק"ג אני יכולה לצחוק על עצמי ולספר שמגיל 3 לא שקלתי ככה. תמיד אבל תמיד הייתי הילדה השמנה (שבכול מסיבות חנוכה קיבלה את תפקיד הסופגניה) הנערה השמנה (זאת שהיא הביישנית -ככיסוי על זה שאני ביישנית ולכן לא מצליח לי עם בנים) והאשה השמנה (זאת שכבר הגיע לשם בלי נשימה ועים המון שומן שמכסה על כל השקרים-וכן אני חושבת שאנשים שמנים הם שקרנים -הם כל הזמן משקרים שהם בדייאטה,משקרים שהם שלמים עם הגוף שלהם וככה הם שלמים איתו ,ומי שיואב אותי יואב אותי ככה.האשה שהגיע לשם כל כך פגועה מהאנשים שהיא כל כך אוהבת המשפחה,שבאמת התכוונו לטוב -אבל בקטנה מעירים לך על "תראי איך את ניראת", "את לא צריכה עוד פרוסת לחם תרחמי על עצמך", "כואב לך פה ושם כי את צריכה לרדת במשקל". מחברים וחברות טובות שידעו שצריך להעיר לי במקום להגיד "את מלאך עם לב זהב זה מה שחשוב" או להגיד על הגרוש שלי שהיה רק בעלי הטרי "איזה מדהים הוא שידע לאהוב את מה שיש לך בפנים ולא בחוץ"או מבחורים שקנו לך את הירח עד שקיבלו מה שרצו ואז אמרו "אני אוהב אותך אבל אני מרגיש חנוק (טוב נסו לקבל חיבוק מאישה אוהבת במשקל של כמעט 200 קילו-פחד אלוהים),המוכרות בחניות בגדים שרק רואות אותך נכנסת (ותמיד ניראה שיש להן קריצה מיוחדת) אחת ניגשת ואומרת חצי ברחמים וחצי בהתעלות "אין לנו כלום בישבילך" "רבק" כמה שזה פוגע מה? ואם בא לי לראות את הבגדים שהם באותו הרגע הפנטזיה הכי גדולה שלך בחיים? לגעת בהם ולא רק לפנטז? היום ששואלים אותי על הסיגנון לבוש שלי -שמסתבר שהרבה מחמאות אני קוצרת -אני עונה ששנים בהיתי בתקרה ודמיינתי מה אני לובשת ואיך ילך הג'ינס הזה עם החגורה הזאת והחולצה .....בלה בלה בלה אז אני 32 שנים של עיצוב ארון הבגדים שלי שהיה במידה 56 והיום הוא 24 !! זה לא קל היה לי להגיע לשם ואין לי שום כוונה להתעלות ולשפוט אף אחד בעולם ליבי עם האנשים השמנים שאני עדיין נמנת איתם-אדם שמן זה אופי (הם אוהבים באמת,הם שמחים באמת,הם עוזרים באמת,הם רוצים להיות רגילים ומקובלים באמת,הם באמת הכי רגישים בעולם ולכן הם צוחקים המון אבל גם בוכים בפנים המון) ותודה לאל שאני עדיין אשה שמנה בראש כי חלק מהדברים איבדתי אבל על הרוב שמרתי ובאמת אם אני הצלחתי כל אחד אחר יכול אני מקווה שאני בעזרת הבלוג הזה אצליח לעזור ולו אפילו לאיש אחד.
קצת מי אני (את שמי אני עדיין לא שלמה לשתף-אולי בהמשך..הייתי בעיתונים ובטלויזיה אז אולי יהיו כאלה שידעו-לא קריטי!) אני בת 37 גרה בדרום הארץ במקום מדהים.
אני עוסקת בהמון דברים: אני שפית!!!!!(אלא מה אוכל לא) אני מציירת,קוראת בקפה -עושה סדנאות בנושא,אני גרושה ללא ילדים כבר 5 שנים וכיום חיה עם בן זוג מ ד ה י ם עו"ד מעלף כבר כמעט שנה ואנחנו בהריון (חודש 5 ) עם תאומים בן ובת (מתנה ענקית מהשם יתברך)
להתראות בהמשך....אור ואהבה
טיפ: איך שתציגו את עצמכם ככה יקבלו אותכם...