תחילת הלימודים - אני אישית כל חיי מתרגשת מחדש ביום הזה.
אחרי חופש לא קצר של שינה מ-12 עד 12 קצת קשה להתעורר ב-6 , לא ?!
רציתי לאחל לכל תלמידי ישראל שנת לימודים פורייה ומלאת חוויות .
לאלה מאיתנו שלא ממש אוהבים את בית הספר (וזהו בטח הרוב ) , אני רוצה להזכיר שכל חייכם תלויים ב-12 שנות הלימודים הראשונות שלכם . תנסו להבין שזה באמת רק לטובתכם , אף אחד מהמורים לא באמת רוצה להתעולל בנפשכם (כמו שחלקיינו חושבים ) .
לעומת היום המיוחד הזה אחריו אולי יבואו השביתות .
שביתות . ימים קשים למורים , ימים נפלאים לתלמידים .
עד כמה שזכור לי בשנה שעברה השביתות היו רבות בחטיבות הביינים ובתיכון , ממבט ראשון שביתה מבחינת התלמידים היא יום נחמד שבו לא לומדים , ובאמת לא יזיק מדי פעם חופש כדי לנוח ולאסוף כוחות חדשים ללמידה שלנו .
לאחר שבועות של שביתות זה באמת מזיק . התלמידים שוכחים את חומר הלימודים בחלקו , וגם אם ארגון המורים יקבל את מה שלשמו הוא שובת אף אחד לא יבטיח החזר של ימי לימוד וגם עם יוחזרו ימי הלימוד האבודים הם יהיו על חשבונינו - על חשבון החופש שלנו .
לכן תשקלו שוב את דעתכם לגבי השביתות . תתמידו בלימודיכם והשקיעו את מירב המאמץ ואחרי שתעמדו בשער בית סיפריכם בפעם האחרונה תראו שהלמידה השתלמה .
בהצלחה לכולנו!