אוקי, אתמול היה אחד הימים המצחיקים שלי!!
פשוט ברמות!!
באתי אל אחת החברות שלי, יובל שבדרך כלל אני לא באה אליה.. (קרה לכם שהכרתם מישהי.. ולא חשבתם שהיא כ"כ מצחיקה??!!) ..!!
בהתחלה היה קצת משעמם כל הזמן שיחקנו במחשב וראינו טלוויזיה, עד שנשכבתי על המטה שלה ובעיתי בתקרה.. יש לה על התקרה פוסטרים! כמה סתומה היא יכולה להיות! ואתם יודעת למה יש לה? בגלל שהיא חולה על בראד פיט, והיא רוצה לקוםם בבוקר מולו! זה די טיפשי לא?? אוקי.. לי זה נראה ככה.
היא קצת מוזרה, אבל לפעמים סטלנית! אז איפה הייתה? אה.. בזה שנשכבתי על המטה XD ואז היא התחילה למשוך אותי מהמטה וכמעט נפלתי על הרצפה, והיא הפילה אותי בסוף, ואז שוב עליתי היא משכה ונפלתי, עליתי היא משכה ונפלתי.. וככה עוד המון פעמים ! :)
עד שדפקתי את הראש ברצפה, והתעלפתי לכמה שניות וכשקמתי.. ראיתי אותה ואת אמא שלה מעליי עם כוס מים.. זה קצת מלחיץ אבל לא לגמרי.. התחלתי לשתות ולשתות בלי הפסקה ומשום מה , התחלתי להתפקע מצחוק! פשוט לא הפסקתי עד שכל המים כבר נשפכו עלי!!חח זה היה דיי מצחיק אמא של יובל הייתה בטוחה שאני איזה מטורפת על סמים!! XDD
ואז האמא השמעצבנת הזאת קראה לאמא שלי לבוא לקחת אותי (בגלל שהתעלפתי..) ! וירדתי במדרגות למטה.. ויובל דחפה אותי בקטנה והתחלתי להתגלגל עד למטה! זה די היה די מצחיק! כי לא קרה לי כלום -_- אבל אמא שלה חושבת שאני מטורפת חחח ואז הלכתי ב-1:00 הבייתה אמא שלי קצת כעסה עליי אבל חפיף!
אוקיי אני חייבת לטוס לשירותים..