תת נושא: סלאשר, גור, אקשן, סוג B
6 מתמודדים בתוכנית ריאליטי מגלים שהמקום בו החליטו לצלם את התוכנית הוא לא האחר מאשר איזור הציד של מוטנטים מטורפים.
אלוהים, איך אני מתחיל את הביקרות הזו? או יותר נכון למה אני צופה בסרטים האלה?
בעיקרון מדובר בסרט המשך שהוא הרבה יותר דל בתקציב או במילים אחרות מוריד את הסרט לקטוגריית "סוג B" לפחות. עם משחק ודיאלוגים מגוחחים, סטריאוטיפיים, רדודים וקלישאתיים למוות. עם צילומים זולים ואפקטים של אקשן ברמה של סרטי צ`אק נוריס(יהי זכרו ברוך, מקווה שהוא כבר סוף סוף מת). בקיצור הכל בסגנון סרטי אימה טיפוסיים לסוג B. יש קטעים שבהם רוצים להראות שהמוטנטים ממש מהירים, אז מה הם עושים? מצלמים בהילוך גבוה(או נמוך לצורך העניין)! וזה כלכך מגוחח כי אתה רואה שהעלים או הבגדים מאחורי הדמויות שזזות בצורה יוצאת מן הרגיל, זזים אף הם בצורה מהירה מן הרגיל. כאילו מה? מי שצופה בסרטים האלה הוא כלכך מפגר שלא ישים לב שזה אפקט זול של המצלמה? אפילו די מעליב הייתי אומר.
ומה הקטע של הריאליטיז? לא קלטו עדיין שזה לא עובד? מספיק שהנושא הזה לעוס בכל ערוץ בטלויזיה בנוסף לתוכניות מגוחחות להפליא גם בלי שימציאו עוד אחת חדשה בשביל הסרט - עם כל הכבוד, אנחנו יודעים כבר עד כמה נמוך האמריקאים מוכנים לרדת. וזה מביא אותי אגב לעוד סרט שראיתי השבוע -"הנידונים למוות" ("The Condemned") שאף הוא מדבר על סוג של ריאליטי חסר גבולות, אכזרי ו....מפגר. אבל לפחות סרט אקשן נחמד עם כמה קטעים גוריים וכמובן בהשתתפות וויני ג`ונס האדיר("לוק סטוק", "סנאץ`", "יורוטריפ").
עוד משהו שלא אהבתי בסרט זה העובדה שבמקום לתת מחווה לסרטי המנסרים והגבעות כמו שעשו זאת בסרט הראשון, הסרט פשוט גונב סצינות שלמות מהסרטים הללו. כמו הארוחה המפורסמת עם משפחת הקניבלים מ"מנסרים מטקסס" וכל קטע ההצצה בביקתה בזמן שהמוטנטים עושים את שלהם מ"טעות בפנייה" הראשון. מה גם, התפקיד של הסרט הזה היה בין היתר לתת לנו קצת היסטוריה על המוטנטים...נחשו עד כמה זה יכול להיות קרייטיבי ומפתיע בסרט כזה...כן, כן פסולת רדיו-אקטיבית. וזהו.
אבל(...הנה מגיע האבל הגדול...בעצם הבינוני ומטה), הקטעי גור ממש מגניבים, יצרתיים, מלוכלכים ואכזריים. חוץ מסצינת הפתיחה בה אחד המוטנטים במכת גרזן אחת פורס בחורה לשניים וזה משום מה מלווה בשפיכת המעיים הרותחים שלה על הכביש וללא טיפת דם נוספת....נגיד שקיבלנו.
לסיכום סרט מגוחח ששווה לצפייה רק בשביל הקטעי גור. במיוחד בשביל התינוק-מוטנט שמופיע שנייה לפני הכתוביות בסוף, כאילו שלא ציפינו להכנה לסרט ההמשך.
פרצופים מוכרים : הנרי רולינס("הסעודה","בחורים רעים 2","ג`וני נמוניק") הפרצוף היחידי שמוכר משם, נותן הופעה מגוחחת אך מצחיקה סטייל רמבו עם משפטים של ברוס וויליס. אה וגם הבחור האפרו-אמריקאי מ"יעד סופי 3" משחק אתלט בשנית, כנראה לא למד לקח מהסרט האחרון שלו שבו קיבל זוג משקולות ישר לתוך המוח .
ציון:4