
תת ז'אנר: מתח, מיסתורין, פסיכולוגי, על-טבעי, רוצחים סדרתיים
בחורה צעירה חולמת שהיא נרצחת ע"י רוצח סידרתי וכשהיא מתעוררת היא מגלה שהיא תצטרך לעבור שוב את אותה החויה מחדש רק לא בטוח אם הפעם זה יהיה חלום או מציאות.
סרט בכלל לא רע, עם אווירה מאוד מסתורית והזויה שהזכירה לי את הסרטים של דוויד לינץ'(מינוס תקציב. טוב נו לא לסקול אותי על ההשוואה -אני לא כזה מעריץ ענק שלו אבל יש לו אווירה מעולה בסרטים ותמיד יש לו את הקטעים שמשאירים אותך בהלם ותחושה של אימה לפחות לכמה ימים-אז בסרט הזה יש טאצ'ים דומים). יש כמה קטעי מתח מצמררים במיוחד ובכלל אווירה מצמררת ומלחיצה במהלך כל הסרט. מה שעוד יפה שזה איננו עוד סרט צפוי עם רעיון שחוק, אלה מסוג הסרטים בהפקה נמוכה שאתה לא בטוח אם הם בכלל מובילים לאנשהו אבל הפעם תהיו בטוחים שיש מטרה לכל הסיפור ואותה תגלו רק בסוף הסרט. ככה שתהיו סבלניים, אל תנסו לנחש כי לא תהיו מרוכזים בסרט(או שתטעו כמוני כשתהיו בטוחים שפיצחתם את הקטע) והוא יכול להפוך לבאמת איטי לקראת האמצע שלו.
הבעיה העיקרית איתו, כמו שהזכרתי כבר, זה ההפקה הזולה: המשחק חלש והסאונד-טראק שדי מתרכז ב2 תווי פסנתר בודדים שמשתלווים במספר תווי אורגן חשמלי זולים אחרים. אבל כל אלה משתלבים באופן לא רע ודי נסלחים כשאתה לא מצפה לבלוקבאסטר הוליוודי....או כשאתה רואה את הסרט עם 38 מעלות חום כמוני.
ציון:8