תסתכלו עליו:

זאת דוגמא ליצור שלא חושב יותר מדיי. ובגלל זה, הכל הולך לו! הוא יכול להמציא משחקים, לקנות דברים, להכין דברים בלי לקנות אותם, לרקוד (אל תגידו לי שלא שמעתם על ריקוד ההתכווצות), הוא כותב שירים שמושמעים בכל ביקיני בוטם ("השיר הזה נגמר, ויש לי עוד שורה... חוד לי חוד לי חוד"), ופה ושם הוא גם מר דוקטור פרופסור פטריק. הוא לוקח את החיים עד הקצה! תמיד יש לו מה לעשות, כי הוא לא חושב יותר מדיי והוא לא מרגיש מפגר. כולם אוהבים אותו (חוץ מסקווידוורד שלא אוהב אפחד) והוא אוהב את כולם! ולמה? כי הוא לא חושב שהוא מעליהם והם לא חושבים שהם מתחתיו!
לעומת זאת, תראו אותו:
זאת דוגמא למישו משעמם, שעסוק בלחשוב כל הזמן ולכן כלום לא הולך לו. הוא לא יודע לנגן בקלרינט, לא יודע לצייר / לפסל, לא יודע לרקוד, לא ממש עושה כסף ולא יודע להוציא בובות ממכונה.. כולם שונאים אותו (חוץ מפטריק שאוהב את כולם) והוא שונא את כולם! למה? כי הוא חושב שהוא מעל כולם ולכן הוא מזלזל בהם. אהה כן, ובגלל שכלום לא הולך לו, הוא גם עצבני יותר מדיי ולא אוהב לעשות כלום.
עוד דוגמאות ליצורים שלא חושבים?

עוד דוגמאות לאנשים שחושבים יותר מדיי?

ומה המסקנה? שאסור לחשוב יותר מדיי! אם אתם בדיכאון ואתם לא יודעים למה, זה בגלל שלא עשיתם כלום היום וכנראה שחשבתם יותר מדיי. צאו מהבית, תעשו משו עם עצמכם לפניי שתהפכו לראש ממשלה / לאומן מיוסר.
ואיך זה מתקשר למה שקרה לי? כי אני הייתי בנאדם כמו פטריק, הוא היה המודל שלי לחיקוי.. וכשהייתי כמוהו? היה לי טוב, היו לי חברים שאהבו אותי ואני אהבתי אותם. הייתי מצחיקה, הייתי ספונטנית, ולא היה אכפת לי לא מהאופי של ולא מה.. יופי :/
הבנתם מה קרה עכשיו? עם הזמן הפכתי לאילן, שזה שלב אחד לפניי סקוויד. פתאום היה לי אכפת מאיך שאני נראית ומהאופי שלי. פתאום התחלתי לבכות יותר מדיי ורציתי למות. הפכתי לבנאדם משעמם ושגרתי. וכל זה למה? כי הפסקתי לעשות דברים והתחלתי לחשוב. אבל בזמן האחרון הבנתי שאני צריכה לחזור להיות כמו פעם, לעשות Restart לעצמי.
אז אם אתם מרגישים בדיכאון, זה בגלל שלא עשיתם כלום היום. מחשב / טלוויזיה זה לא נחשב. תעשו לעצמכם טובה, תתחילו להתארגן כאילו אתם הולכים לאנשו, ואז תחליטו לאן אתם הולכים ועם מי. תהיו ספונטנים!!
אנשים, שיהיה לכם חופש מדהים וסופ"ש אשששש! אני באילתת אם אתם צריכים אותי.. (:
לאב יאאאא