היייייייי ח'ברסס מעניינים?! הכל טוב?! איתי סבבבבהההה!
כמעט כבר נגמר השבועעע.. ובא לי לעשות סיכום שבועייי........
ככה אז מה היה לי השבועעע..
יום ראשון.. כמו כל יום ראשון.. שיעור אנגלית.. הבייתה.. פיתוח קול וגא'ז..
היה לי כיף.. אבל כמעט שברתי את שתי הרגליים שלי בגא'ז מרוב נפילות.
יום שני.. יום קשהההה.. ומעייף.... עד 3 להיות בבצפר זה סבל! אבל לא נורא..
בערב יש להקה.. וסופסוף זכרתי ת'ריקוד המעצבן הזה!
יום שלישי.. שוב.. אני לא מבינה למה אני הולכת לבצפר בכלל .. מתחילה ב-11 מסיימת ב-1.. פפפ.. בקיצור היסטוריה ותנ"ך עברו כמו נצח.. אבל שזה נגמר.. כולנו הרחנו ת'ריח של החוווווווופש! וזההההו..!
ואז אחריזה הצהריים הלכתי להיסתפפפפר!#$$#@$! יצאא מגניבי!! וגםם פלייצצ באה אלייי.. ומסכנה ייבשתי אותה שעה במספרה.. אבל לא נורא.. חחח ואז הלכנו אליי.. הצטלמנו!@=] ואז הלכנו ל"מותק" לאכול איזה ופל בלגי עם גלידה ופרות משו משו. שוש וליג הלכו להם לטרמינל למסיבה של הקטנטנים.. היה להם חינם חח .. בקיצוור מקווה שנהנתם. וכל הקציצות שנשארו בבית גם.
יום רביעי... הריחות של האוכל על הבוקררר הרגוו אותי! קמתי מוקדם לעזזורר לאמא .. ויותר מאוחר אמא הלכה להביא את עומרי אלינו (אח שלי) ועכשיו הוא אצלנו עד יום שבת =] בקיצור.. הגיע כבר הערב.. התלבשתי התארגנתי.. והלכנו לחברה שלי אמא שלי לעשות אצלה ערב חג.. היה מממממש נחמד.. וטעייים! וכולם שמה הכריחו אותי לשירר.. כל שנייה.. נו קורל תשירי תשירי .. ואני לא רוצה עזבו אותי.. ועדדד שלאא שרתייי משו הםם לא הפסיקווווווווווווווווווו!!
אז זהו.. שרתי והם עזבו אותי בשקט!
ואתמול.. יום חמישי.. כל המשפוחההה באה אלינו לעשות "על האש" וגגגםם פליצקי באה אליי לעשות איתנו.. והיה ממש כיייף =] ולא בנינו סוכה.. כי.. אין מי שיבנה חח ובערבבב הלכתי לשוש.... וליג וטול גם היו אצלההה.. ואז ראינו ת'מסיבת סיום של החורששש של כיתה ו'.. שליג ושוש השתתפו בה. והיהההההה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקק! כולם קטנים כאלה חמודים!
וזהההוו.. עכשיו אני פה.. יום שישי בבוקר.. המנקה העירה אותי כדי לנקות לי ת'חדר.. אז אין מה לעשות חייבים לקום! והיוםם בערב אני נשארת בזיכרררון!! סופסוף! ולא נוסעת לנתניהההה.. כי סבא וסבתא טסים לספרדדד.. אז אין למי ללכת חחח .. ובטח נצא לאן שהוא עם הבנותת.. ניראה כבר..
ומחר אני הולכת לרפטינג בירדן עם האחים שלי, אמא שלי וחבר שלה. נקווה שיהיה כיף... ולכל הבנות שהולכות לטרמינל בערב נהנננו לכםםם .. ותחשבו עליי חחח וזהההההההו.. אז כמה תמונות מהתיספורת החדדדדשה שלי :
צי'זזזז =]
פרופילל.. חח
סבלימניאללל חחחחחח (המבין יבין)
איןןן לי מה לכתוווב =\.
נו שיהיה חח ..
אני ופליייצצ זוללווותתתתתת! =]
וזה הכל להיום.. שיהיה לכם סופשבוע מהנה.. וחופש כייפי!
אוהבתתתתת............ קורלי =]