לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

Forget about what you knew before you met me



Avatarכינוי:  The Life Which Fuck You

בת: 34

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2009    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

9/2009

אני כל כך רוצה להיות כנה... כינות אמיתית וזה לא יוצא לי


 

יש כל כך הרבה דברים שהייתי רוצה פשוט לומר, להוציא אותם החוצה כבר... להיות כנה עד הסוף.  משום מה אני מפחדת לומר הכל.  אולי כי אני לא רוצה להניח את כל הקלפיים על השולחן, שלא יחשפו אותי לגמרי, שתמיד יהיה לי קלף מנצח ביד.

יכול להיות שזה מתוך התגוננות... שאם יבואו אליי עם סיפור כלשהו אני אדע שגם אני לא הייתי בסדר, אז יכאב פחות.

אני יודעת שזה לא בסדר.. שאני לא בסדר.. אבל אני לא אתן לעצמי להפגע שוב.  אני אומנם לא רוצה להגיע למצב שאני אחסום את עצמי מכל רגש בגלל ניסיון עבר דבילי, אבל אני מנסה לחסוך לעצמי כאב מטופש.

בקרוב יום כיפור. 

אני לא יודעת אם אני אצליח להוציא את זה החוצה עד אז.  אבל מה שאני כן יודעת שאם אני אצליח, אני אפגע ביותר מידיי אנשים- מה שאני לא רוצה.  אז מה עדיף? אמת או שקר?

אני חייבת להתוודות- כן בגדתי באלמוג. יותר מפעם אחת.

זהו, אמרתי את זה, ושילך לעזאזל כל העולם.  הפעם הראשונה היתה עם דניאל בלג בעומר.  התנשקנו וכאלו... יותר מפעם אחת...  מה אני אעשה?  הוא הלך לו עם חברים שלו לכנרת והשאיר אותי לבד... חוץ מזה הרגשתי כל כך טוב עם זה שכשהתנשקנו הוא שלח לי הודעה פתאום... כל כך שימח אותי.  זאת מחשבה מתועבת.

אז אוקיי, אולי הוא היה זבל אליי... אולי הוא בגד בי.. אבל אני הייתי הראשונה.

 

זאת השנה הראשונה בחיי שאני מרגישה קרובה יותר לדת.  תמיד הייתי אנטי.. לא משנה מה, אנטי נגד הכל.. כשכפו עליי משהו, באופן אוטומטי פסלתי אותו.  הפעם הכל סביבי כופרים וכאלו שבזים לדת, לערבים ולכל שאר העולם... אז אני התחברתי לשורשיי. אני חושבת לצום השנה.  לא יודעת עד כמה זה יחמול לי על מעשיי, אבל בכל אופן אני אעשה את זה למען היהדות ושימורה.

 

אז שיהיה לכולכם שנה טובה, חג שמח גמר חתימה טובה וצום קל :)

נכתב על ידי The Life Which Fuck You , 21/9/2009 08:20  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



42,568
הבלוג משוייך לקטגוריות: מגיל 14 עד 18 , מתוסבכים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לThe Life Which Fuck You אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על The Life Which Fuck You ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)