בזמנים בהם עוד היה לי בלוג כשספרתו הראשונה הייתה אחת (אוככ אני כל כך מתגעגעת למספר המקסים והבתולי שהיה לי) עזבתי את המקום לחיי מציאות טובים יותר. כעת לאחר שהחלטתי לחזור להעביר קצת את הזמן ולנקות את הראש ממחשבות, לא עבר הרבה זמן עד שנפלו עיני, ומחשבותי, לשתי תופעות רציניות שהתפשטו בישרא, חוץ מהעובדה שכל צוציק פותח בלוג על ימין ועל שמאל, ויש לי משהו נגד זה, כי בלוג זה משהו שרושמים בו, הוגים דעות ועוד הרבה שיטים אחרים, אלו שפותחים בשביל התמונות, הצומי והתגובות יכולים ללכת לאתרים מיוחדים בשביל כך, שגם שם יש אקסטרה בסגנון מיני כתבות על איך שהלכתם לבה"ס וגיליתם מאיפה משתין הדג.
תופעה ראשונה
בלוגי הערצה
או ליתר דיוק, "טוקיו הוטל"
מה לעזאזל מצאתם בלהקה הזאת, יש לפחות 5 בלוגים להערצת הלהקה וזה רק בפעילים.
אז יש לבחור רעמת שיער, אז הוא משתמש ביותר איפור ממני, אפשר לחשוב! אז הוא יותר כוסית ממני. נתחיל מזה, הוא דומה לבחורה, והם נשמעים גרוע.
אולי ילדות קטנות (כי זה מה שהמעריצות שלהן לרב) רואות בו (הסולן שסביבו כל ההתלהבות) התגלמות היופי הגברי, אבל אני חושבת מסיבה פשוטה שהוא מפורסם, הוא יוצא דופן בצורתו היחודית, והן בתולות.
אז לא, לא באתי להכפיש את שם הלהקה כי כל אחד והטעם שלו, ולטעמי הוא צריך לקחת שיעורים בפיתוח קול ולהקשיב קצת למוסיקה קלאסית, אולי הוא יפתח שמיעה מוזיקלית פתאום. אבל באתי לומר את דעתי (ומי שלא מעוניין לקרוא, מוזמן לצאת) והיא, שבלוג הערצה אחד עיקרי זה אולי עוד חביב, למרות שזה חסר טעם, כי לכל סלבריטי (מבטא בריטי) מצליח יש לפחות אתר אינטרנט אחד שכולל את כל התמונות והעידכונים שמכילים אותם בלוגי הערצה.
ולמה דווקא הם?! זה הכי הורג אותי, אני מבינה לפתוח בלוג וכבדרך אגב לפרסם על הערצת הכותב לשחקן כלשהו או זמרת או כל דבר אחר, אבל לא סגידה!!! אני סוגדת לסקס, מוזיקה, אוכל ועוד הרבה דברים אחרים, אבל אתם לא שומעים אותי מזמזמת על כך בכל פוסט. אז כן, אני לא מעוניינת ואני גם לא אכנס לשם. אני סתם חושבת שכל העיניין נורא דפוק.
תופעה שנייה
בלוגי נאצה
וזה באמת נושא שהצחיק אותי, מוזר שבשבוע הראשון שלי מאז שחזרתי, כאילו התופעה ולא הייתה קיימת, תגובות נאצה מאז ומתמיד היו קיימות, אבל לפתוח בלוגים שלמים רק בשביל לכתוב בסטייל נורא פאקצי... פאקצתי... לא משנה, הבנתם... על הכותב המכוער\טיפש\פתטי\מתנשא וכל כינוי אחר הפוך ממה שהכותב מציג את עצמו, זה כבר תופעה לשמה.
נתקלתי בבלוג נאצה לשני מהבלוגים בהם אני מבקרת, ועוד מספר בלוגי נאצה, חלקם למפורסמי ישרא וחלקם לתופעות כגון פריקים... לדוגמא.
עכשיו התיישבתי על האסלה וחשבתי:
WTF?!
מה מניע את הנואצים לנאוץ?
מה שכן, אני בטוחה שזה איכשהו מתקשר לבעיה נפשית כזו או אחרת מחיי המציאות שלהם. דבר שני, רב הנאציזם שפגשתי הפנה את עצמו כלפי דמויות מוכרות בישרא, כאלו שיש להם יותר מ50 תגובות לפוסט, כאלו שמעוררים עיניין בקרב הקוראים, כאלו שכנראה מושכים את הנואצים לנסות להוריד להם את האף שלהם. האם זהו ניסיון ליהיות ביריון אנונימי כלפי מישהו יותר מצליח (אני לא מדברת על נאצה לתופעות)?! כי זו חתיכת מחמאה אם מישהו פתח לך בלוג נאצה, גם אני רוצה!!! ואני רצינית, אם מישהו יפתח לי בלוג כזה, זה רק יגיד שאני מושכת הרבה תשומת לב, ושמישהו, אי שם, הרבה יותר צר ראיה ממני, מתייחס אלי ברצינות ובעוד שאני אומרת מה שבא לי ועושה מה שבא לי מאחורי המקלדת.
(אני רוצה לציין גם שלדעתי זה נכון לקרוא להם נאצים, למרות שנמנעתי כי אני חושבת זה כנראה לא יהיה תקין פוליטית)
והעיקר האבסורדי של כל הפוסט הנ"ל
הוא שכל הנאמר, כל הרצינות וההשקעה בתופעות, נאמר על עולם וירטואלי XD
Hmmm....
Kat.