חחח זונה?
אני מרגישה יותר טוב עכשיו.. וואו למה פתחתע בבכלל בלוג? האווי לונורא.. אני אכתוב פה מידי פעם, זה יהיה הבלוג האישי שלי ושלך חח=]
אוקיי אז ככה..
נפרדתי ממישו חרא... עברתי למישו חדש באותו יום שנפרדתי מהחרא... חחח הייתי עם גוש גוש... חרא 15 ס"מ! וזה של מבוגרר כתווםםםם :-! המבין יבין... איכסס... חחח מה יש לי?
טוב נו... תנסו להביןאותי, אני במצוקה... האאאיייי..
אני מרגישה עכשיו הרבה יותר טוב כי יום שלישי הבולכים עם הזונה לסופרלנד ונעלה על גלגל ענק כי הזונה מחפדת ממנו.... ונשע הבנג'י ונצעק ונשתגע.. ויהיה הכי כייף בעולם!
אממ.. אני מרגישה אבל מוזר בגלל משהו,
אני מחליפה חבר מהר מידי לא? כי ממריצה לעבור לכדור פורח... וזה מוזר.. כי אחרי כל מה שעשיתי עם המריצה ככה להרוס. אני פשוט זונה רעה.. אני ממש זונה.. בערך, אי אפשר להבין את זה.. אני אוהבת את הכדור פורקח והוא בנאדם טוב והוא לא מחפש את מה שהמריצה חיפשה בי... ולמרות כל המאמצים שלי ואיך שריציתי את המריצה לא ניראלי שהיא מעריכה את זה, אני מקווה שלכדור הפורח לא יהיו דרישות כאלה. ואם יהיו לו אני ]פשוט נפרדת, אני עושה עכשיו מה שטוב לי, מה שבריא.. אני רוצה קשר טוב וקשר רומנטי וקשר כמו שצריך.. לא קשר כזה שכל היום אני מפחדת ממה שיקרה כל פעם שאני נפגש עם חבר שלי... כן.. עם הנמריצה הרבה פעמים חששתי קצת.... והרבה פעמים הייתי עוצרת באמצע.... אבל שיהיה... עכשיו יש לי כדור פורח וצריך להמשיך הלאה בחייים ולא להיתקע בעבר.... אני צריכה להתגבר על זה ולשכוח את המריצה.... אין כבר אהבה איתה היא פשוט זונה מגעילה.... לא מאחלת לה טוב, אני מקווה שיהיה טוב עם הכדור הפורח ואני אהנה איתה ויהיה כייף ונהיה זוג מושלם שכזה כמו שתמיד רציתי שיהיה לי...=] אני מקווה שבלימודים יהיה בסדר... ושאני לא אחשוב על מוות! חחח אנשים וונה תרגו, אני לא חשבתי להתאבד.. פשוט שהייתי בצימרים.. היה איזה מקום כזה שכל הזמן הייתי הולכת עם גוצ'י לשם...היו שם 2 ספסלים.. זההיה מקום רומנטי כזה.. מלא פרחים וצמחים.. מקום מבודד... והיה שם מנורה למעלה שמאירה על הספסל.. אני כל פעם הייתי באה לשם עם גוצ'י והפםלאפון ומנסה לחשוב על החיים... זה המקום היחידי שהתרכזתי בו... ממ יצא לי לחשוב איך יהיה שאהני אמות.. אם פתאומי אני אעלם.. ככה סתם באמצע חיים.. מעניין מי יבוא להלוויה שלי... איך יגיבו אנשים.. מה עם ההורים.. הם יכירו את הכדור הפורח? איכפת לו ממני? הוא יבוא להזכרה שלי? והמריצה.. בטח תבוא ותירק לי בקבר ימח שימה... חחחח ואי עזבו.. זה מוזר.. אני חושבת על דברים שלא קרו וחס וחלילה יקרו... ממ לא ימח שימה.. פשוט שתעבור לעולם הכתום המסריח הזה... אין כמו בלומין!
אני חושבת שמספיק חפרתי לא?
יאלה מסר אחד אחרון.. ראיתי את זה איפושו חח קבלו משפט יפה :
חיוך = קו עקום שמיישר הרבה דברים!
חייך, אלא אם כן יש לך משהו יותר טוב לעשות.
על כל דקה של עצב - איבדת 60 שניות של שמחה!
בלומין שולט! XD