לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

קו ישר


איך נהיה למדינה העשירה בעולם? המכשול: אופי המשטר הכלכלי-פוליטי ותפיסת העולם הסוציאליסטית, סקטור ציבורי ופוליטי ענק, פעילויות מיותרות ומימון מאות אלפי "אוכלי חינם". הבלוג ידון במבנה חלופי למדינת ישראל: כלכלה חופשית ופרטית. הדרך היחידה לשגשוג.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


1/2010

נקודת שפל ??


מזוז אמר בטכס העברת התפקיד לממשיכו:

"אתמול חזינו בתופעה מכוערת של אלימות נגד נשיאת בית המשפט העליון", אמר מזוז, "זו חציית קווים אדומים. נקודת שפל של החברה הישראלית".

זו אכן "תופעה מכוערת" אבל "נקודת שפל של החברה הישראלית??? הוא הגזים הגזמה גסה. הוא מרגיש שאם פוגעים בקולגה, בעמית למקצוע - זה חמור.

אתמול עשה איש לא שפוי מעשה מכוער. אז עשה.  מזל שזה נגמר בלי נזקים חמורים. חסר משוגעים במדינה זו (ובכול העולם) ? חסרים מעשים מכוערים? אין למעשה זה משמעות מיוחדת. האיש הביע מחאה בצורה לא מקובלת.

מני מזוז איבד כול פרופורציה (כנ"ל הנשיא פרס), ומראה בכך שיקול דעת לקוי. האנשים האלה לא מאוזנים, הם רואים הכול מנקודת מבטתם הצרה.

 

כאשר מפגין (יהודי או ערבי) מרים אבן וזורק על חייל או שוטר מן השורה - זה מעשה חמור שבעתיים - כי זו לא תקרית בודדת אלא מעשה שבשיגרה. זה מעיד על חולי חברתי, כי הוא לא מעשה של משוגע בודד. 

יעקב 

נכתב על ידי , 28/1/2010 17:34   בקטגוריות דמוקרטיה, משפט  
הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

בן: 74

תמונה




78,831
הבלוג משוייך לקטגוריות: אקטואליה ופוליטיקה , כלכלה וצרכנות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למוטי היינריך אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מוטי היינריך ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)