לאחר ההצלחה המסחררת של הפוסט הקודם (יותר מ-40 תגובות נזעמות ביומיים וכמה מאות כניסות), החלטנו שנשמח אם יהיו מתקנים נוספים בצוות. כך נגיע למספר גדול יותר של בלוגים, נתקן מספר גדול יותר של שגיאות, וניצור באזז ורעש בישראבלוג.
הדבר יעשה ע"י "בלוגים-בנים" לבלוג אם זה, בעוד שלכולם אותו עיצוב (קצת שונה מזה) ולכולם אותו אייקון. בבלוגים הבנים לא יהיו פוסטים כלל, מלבד קישור לבלוג זה, בלוג האם.
מה ייצא לכם מזה?
תוכלו לפרסם ברשימות של בלוג-הבן שלכם כל דבר העולה על רוחכם. בין אם זה הבלוג שלהם ובין אם קישורי הצבעה למיניהם.
תארו לכם שלפחות שניים משלושה בלוגרים שהגבתם להם ייכנסו חזרה לבלוג שלכם. מדובר בהרבה מאוד אנשים, במיוחד כשבלוג זה מתעתד להיות הצלחה מסחררת. כמובן שאם תרצו, תלונקקו גם בבלוג זה, ואנו מבטיחים שזה ישתלם לכם.
לא נחוצה השקעה מרובה- רק עצבו את הרשימות כפי שתרצו וזכרו את שם המשתמש ואת הסיסמא. בכל פעם שתיתקלו בטעות, הכניסו את שם המשתמש ואת הסיסמא של הבלוג-הבן.
כל אחד יכול?
לא. רק אנשים שיודעים להתבטא ולנסח יותר מכמה משפטים בעברית מוזמנים להצטרף.
רוצים?
שלחו מייל ל- [email protected]. אם אתם מעוניינים בפרסום הבלוג ציינו זאת. אם אתם לא מעוניינים בפרסום הבלוג אך מעוניינים בפרסום הבלוג ברשימת הבלוגרים הראויים לשבח, ציינו זאת.
בלוגרים מגיבים יקרים שימו לב- לפחות שישים אחוזים מכם כתבו גם את התגובה הנזעמת בשגיאות כתיב. תודה לבלוגרים התומכים! נשמח אם תלנקקו, וודאי שנלנקק חזרה. נשמח אם ירשמו עוד אנשים כמנויים!
כמה הערות לקראת סיום. אנו לא מתקנים סלנג, זה מקובל ביותר ולפעמים גם תורם לטקסט.
בשעות הקרובות נתחיל למלא את הרשימות. החלטנו שתצטרף גם רשימת לינקוקים.
אם הבלוג שלכם לא מלא כולו בשגיאות, גם אתם תוכלו להחליף איתנו לינקוקים.
בקשו בתגובות, תודה.