מתכונים:
עיקור צנצנות (כדי שחבר'ה מיקרוסקופיים לא יאכלו את הריבה לפנינו):
להכניס צנצנות זכוכית למים רותחים (המהדרין- על אש דולקת) עד שיתמלאו במים.
להשאיר כמה דקות, לשלות בעזרת כלי מתכת, למלא כמה שיותר מהר.
א. ריבת רימונים מהממת ומומלצת.
ב. ריבת תפוזונים שטעמתי רק מהסיר.
והצילומים:
שלוש ביחד:
כל אחת בנפרד:
תפוזים מוארכת:
תפוזים קטנה וחביבה:
רימונים מהממת במבט פרי:
ושוב: השלשה המרשימה.
התויות: מניירות memo.
בפינה אחת מסמנים עיגול בקוטר המתאים,
מותחים קו עד הפינה הנגדית, זה יהיה הקו המחבר.
בקצה משארים מקום לתוית קטנה נוספת.
גוזרים, מקשטים,
מחוררים לאורך הפסים האדומים (שם קווי התלישה),
ומדביקים הכל לצנצנת בסרט דבק דו צדדי.