לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


הכל השתנה להיות בדיוק אותו דבר

כינוי: 

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2004

מרק דלעת


פרוסת דלעת גדולה, ללא הקליפה, חתוכה לקוביות לא גדולות

קוביות כנ"ל מבטטה אחת או שתיים (מקולפות)

קוביות לפת (אולי רבע ממה שדלעת)

 

הכנת בסיס למרק אחד, הכנת את כולם-

(מכת הפתיחה למרקים כוללת:)

להרתיח קצת שמן בסיר

לטגן קלות את המרכיבים

לשפוך מים רותחים מהקומקום (רק עד שמכסה את הירקות, המרק צריך להיות סמיך למדי בשביל התוספת.)

להוסיף כף מרק-עוף.

 

(כשמבעבע, לתיבול באמת:)

אבקת קינמון בלי לקמץ 

אגוז מוסקט מגורר ישר פנימה

ג'ינג'ר מגורר ישר פנימה

פלפל שחור (אם הוספת לפת אז פחות, היא חריפה)

 

לנווט לפי הטעם (ובעיקר הריח!)

לא לשכוח לחוס על אמא (היא אוהבת פחות פלפל)

 

הצעת הגשה:

המרק מרגיש הרבה יותר טעים כשהוא טחון (בעזרת בלנדר יד שמכניסים לתוך הסיר עצמו)

+ קצת חלב (ולמהדרין- שמנת או לבן)

 

נס כתום של חורף.

בהוקרה למפעל "מרק הבית" של סלון מזל.

נכתב על ידי , 19/11/2004 10:28   בקטגוריות צועד על קיבתו  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , אינטרנט , החיים כמשל
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לצבע ואור אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על צבע ואור ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)