כשאת שולחת למרצה בקשה שישים את המצגות על האתר
והוא עונה לך "כשאחזור לארץ. ביי"
resort to cooking.
במקרה הזה:
להפשיר אורז שבושל בעבר והוקפא, ולבשל את כדורי הירקות מאתמול שלא עלו יפה
ברוטב של המיץ של עצמם עם בצל נוסף ורסק עגבניות, לקבלת מין רוטב כללי כזה.
קולינריה במיטבה. רציתי כזה לעשות וממש לא הצליח, אולי כי לא רציתי לטגן.
במקרר שלי יש שני קישואים ושני חצילים.
חוץ מזה יש כמה מלפפונים שקניתי במכולת כשירדתי מהאוטובוס בחזרה לכאן.
זה אמור להספיק לי (יחד עם כל הפריזר) עד יום שלישי שהוא יום הקניות המועדף.
איך אני אחזיק עם שני קישואים עלובים, שני חצילים ובצל אחד ביום?
מזל שיש פריזר.
(בפריזר לפחות שתי מנות של תבשיל דאל מתחילת השבוע,
חומוס מבושל קפוא, עוד שקית של אורז, צ'ילי כנראה,
ובטח גם משהו אחד לפחות שאני לא זוכרת).
צריכה ללכת החוצה היום לקטוף עלי גפן!