מתכון שמתחיל בזה שכמעט אין אוכל טרי בבית חוץ מדברים שקטפתי בחוץ
ושלושה בצלים: אי לכך עד יום שלישי בצל אחד ליום.
מצרכים:
1 בצל גדול, קצוץ בינוני
חצי ראש שום מקולף וקצוץ גס
שני ענפי נענע (אצלי 1 נענע ואחד לואיזה, זה מה שהיה)
עלי גפן, קצוצים (אני שטפתי, ייבשתי, הקפאתי איך שהם בתוך שקית ואז זרקתי אותם קפואים לתוך הפוד פרוססור. לא צריך סכין!)
בהרט
מלח- פלפל שחור
לימון
קצת זיתים
לטגן את הבצל, באמצע הזמן בערך להוסיף את השום
להרתיח מים, להוסיף את התבלינים והירוקים, ואת עלי הגפן.
לכסות במים. לטפטף מעל את מיץ הלימון (לא היה לי מספיק אז הוספתי ממי הכבישה של הזיתים).
לטעום ולתקן תיבול. לבשל על אש נמוכה בין 10 דקות לכמה שיש לכם סבלנות.
אנשים נורמלים מבשלים עם אורז ואז צריך להתחשב בלו"ז הבישול שלו,
אבל לי יש (כזכור) אורז קפוא בפריזר.
אם יצא טעים אז חלק ישר לקופסה בתור אוכל למחר וחלק לארוחת ערב.
(אם לא יצא טעים אז הכל לארוחת ערב, כמובן
).
מצאתי את המתכון הזה לנאן אפונה ואני צריכה להתאפק מלרוץ לנסות אותו.
נשמע כל כך טעים. וגם התמונה. בא לי דברים מטוגנים לאחרונה.
קשה לי, בודד ובלתי מנוחם
אפילו שיש פאי תפוחים וש'.
יכול להיות שזה כי אני לא קמה מהמחשב מספיק. חתול:
לכי לישון ומחר בבוקר (כבר שוב קריר בבקרים, אוף) עלייך לנסות לצאת.