לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


הכל השתנה להיות בדיוק אותו דבר

כינוי: 

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2012

בצל אחד ביום: עלי גפן מבושלים


מתכון שמתחיל בזה שכמעט אין אוכל טרי בבית חוץ מדברים שקטפתי בחוץ

ושלושה בצלים: אי לכך עד יום שלישי בצל אחד ליום.

 

מצרכים:

1 בצל גדול, קצוץ בינוני

חצי ראש שום מקולף וקצוץ גס

שני ענפי נענע (אצלי 1 נענע ואחד לואיזה, זה מה שהיה)

עלי גפן, קצוצים (אני שטפתי, ייבשתי, הקפאתי איך שהם בתוך שקית ואז זרקתי אותם קפואים לתוך הפוד פרוססור. לא צריך סכין!)

בהרט

מלח- פלפל שחור

לימון

קצת זיתים

 

לטגן את הבצל, באמצע הזמן בערך להוסיף את השום

להרתיח מים, להוסיף את התבלינים והירוקים, ואת עלי הגפן.

לכסות במים. לטפטף מעל את מיץ הלימון (לא היה לי מספיק אז הוספתי ממי הכבישה של הזיתים).

לטעום ולתקן תיבול. לבשל על אש נמוכה בין 10 דקות לכמה שיש לכם סבלנות.

אנשים נורמלים מבשלים עם אורז ואז צריך להתחשב בלו"ז הבישול שלו,

אבל לי יש (כזכור) אורז קפוא בפריזר.

 

אם יצא טעים אז חלק ישר לקופסה בתור אוכל למחר וחלק לארוחת ערב.

(אם לא יצא טעים אז הכל לארוחת ערב, כמובן יאק).


מצאתי את המתכון הזה לנאן אפונה ואני צריכה להתאפק מלרוץ לנסות אותו.

נשמע כל כך טעים. וגם התמונה. בא לי דברים מטוגנים לאחרונה.

 

קשה לי, בודד ובלתי מנוחם

אפילו שיש פאי תפוחים וש'. 

 

יכול להיות שזה כי אני לא קמה מהמחשב מספיק. חתול:

לכי לישון ומחר בבוקר (כבר שוב קריר בבקרים, אוף) עלייך לנסות לצאת.

נכתב על ידי , 22/7/2012 21:26  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , אינטרנט , החיים כמשל
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לצבע ואור אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על צבע ואור ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)