(הבטחתי לאחותי-שלי להעלות את המתכון לעיון חוזר)
2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס סוכר
קליפות מגוררות מהתפוזים הנ"ל
3 ביצים (שלמות)
3/4 כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
יין (לפי הטעם)
חבילת שוקולד מריר חתוכה לשבבים גדולים או שוקולד צ'יפס
שתי כפות קמח (אפשר כתוספת לכל היתר)
תבנית משומנת במרגרינה ומקומחת
תנור
בקערה גדולה:
מערבבים את כל היבשים.
בצד:
לוקחים שתי כפות מהתערובת ומערבבים עם שבבי השוקולד
(כדי שלא ישקעו בתבנית ויהיה שוקולד רק למטה. אפשר גם עם סתם קמח.)
שוב בקערה הגדולה:
מגרדים את קליפות התפוזים לקערה הגדולה
סוחטים את התפוזים לכוסות.
מוסיפים את הביצים, השמן וכוס אחת של מיץ תפוזים לקערה ובוללים עד לבלילה אחידה.
אחר כך מוסיפים את שבבי השוקולד עם הקמח
מערבבים שוב, מוזגים לתבנית ומפזרים באחידות.
אופים בחום של 180 מעלות למשך חצי שעה
אח"כ מוציאים את העוגה, מספיגים אותה בחצי הכוס הנותרת של מיץ תפוזים,
ומחממים עוד חמש דקות.
זהו.