לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


הכל השתנה להיות בדיוק אותו דבר

כינוי: 

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2007

עוגת תפוזים ושבבי שוקולד


(הבטחתי לאחותי-שלי להעלות את המתכון לעיון חוזר)

 

2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס סוכר

קליפות מגוררות מהתפוזים הנ"ל

3 ביצים (שלמות)
3/4 כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
יין (לפי הטעם)

 

חבילת שוקולד מריר חתוכה לשבבים גדולים או שוקולד צ'יפס
שתי כפות קמח (אפשר כתוספת לכל היתר)

 

תבנית משומנת במרגרינה ומקומחת
תנור


בקערה גדולה:
מערבבים את כל היבשים.

 

בצד:

לוקחים שתי כפות מהתערובת ומערבבים עם שבבי השוקולד
(כדי שלא ישקעו בתבנית ויהיה שוקולד רק למטה. אפשר גם עם סתם קמח.)

 

שוב בקערה הגדולה:

מגרדים את קליפות התפוזים לקערה הגדולה
סוחטים את התפוזים לכוסות.
מוסיפים את הביצים, השמן וכוס אחת של מיץ תפוזים לקערה ובוללים עד לבלילה אחידה.
אחר כך מוסיפים את שבבי השוקולד עם הקמח

מערבבים שוב, מוזגים לתבנית ומפזרים באחידות.

אופים בחום של 180 מעלות למשך חצי שעה
אח"כ מוציאים את העוגה, מספיגים אותה בחצי הכוס הנותרת של מיץ תפוזים,
ומחממים עוד חמש דקות.

 

זהו.  

נכתב על ידי , 22/1/2007 22:10   בקטגוריות צועד על קיבתו  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , אינטרנט , החיים כמשל
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לצבע ואור אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על צבע ואור ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)