לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Kick The Baby


"Maybe we can't see heaven because one of us is a j-o-o"

כינוי: 

בן: 33

MSN: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2007    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

11/2007

מה זה השטויות האלה?!


בזמן האחרון גיליתי שהמחשבות השליליות שלי לגבי דברים שאני מתכנן לעשות באים לידי ביטוי בחלומות מוזרים במיוחד. במיוחד כאלה שאני רואה בהם כל מיני דברים שמעלים סוג מסוים של "שדים מהעבר".

כמו בסרטים, רק דפוק יותר.

לפעמים אני שואל את עצמי מה אני מתכוון לעשות בנוגע לעסק הזה..לכתוב כאן עוד פוסט ולשנות את העיצוב כי נדבקתי ל-South Park בזמן האחרון (ותודה רבה על כך לשאול. המבין יבין) לא ממש יעזור, אבל זה לפחות קצת משחרר..למרות שאני מעדכן פה לעתים הרבה יותר רחוקות מבד"כ בזמן האחרון, זה שעברתי מספר (והגבלתי תגובות) רק מראה שאני מעדיף לכתוב פה באמת מה אני חושב, ולזרוק זין על כל מי ש"לא מסכים איתי" ומבטא את זה (ועוד כמה דברים אחרים) יפה-יפה בתגובות הדי-מטרידות שקיבלתי בזמן האחרון..(אתם מוזמנים לדפדף 2-3 פוסטים אחורה..אם לא שמתם לב לתגובות מטרידות במיוחד, או שהמחשב שלכם דפוק או שאתם עיוורים).

וחוצמזה..בין התיכנונים שלי להיפרד מחברה שלי, למצוא זמן לעצמי למרות הימים החופשיים שיש לי מהשביתה ולעבוד קצת בשביל כסף-אקסטרה, אני צריך גם ללכת לבצפר לשעה ביום, כי יש מורים שכן מלמדים בזמן שביתה. פאק.

נכתב על ידי , 10/11/2007 22:53  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של .Berko ב-10/11/2007 23:23



7,441
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , נוער נוער נוער , אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לPronto אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Pronto ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)