לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

This is me. Stripped

סליחה, אדוני. זה לא היה במכוון.

Avatarכינוי:  ניקס

גיל: 34





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2013    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
4/2013


דרך הפתח הזעום שיצרתי הוא השתחל. והחום שלו היה למצרך נחשק. הוא אשר את גודלו לא אתפוס, לעומקו לא אצלול ואת עברו לא אדע. הוא אשר את פניו לא אראה, מרגשותיו ארחק ואת ליבו - כמו גם את ליבי - אשאיר שלם.
לא עוד רעיון בלבד, כי אם נוכחות ממשית בחיי היומיום הריקים שלי. הפתעה, התהוות של משהו חסר שם ונטול הגדרה. בלי פנים ובלי צורה, ואצלי אתה יפה ומיוחד. ואעריך ואנצור ואשמור בתוכי את האור המילולי שאתה מדליק בשבילי. עדין ורגיש.

ממקומי, בתחתית, אני נושאת אליך עיניים ותוהה ללא קול. כשאתה מבקש, כלכך יפה, מה אתה מפקיד אצלי? וכשאתה מספר לי על ערכי בעיניך, האם אתה מציב לי רף מסוים? והאם להיותי חשובה בשבילך נלוות ציפיות?
הספקות שלי מכרסמים בי, ואני חוששת לאכזב. ועם זאת יודעת שזה בלתי נמנע, מפני שלא משנה מה תגיד לנו (לך ולי) אתה עדיין תהיה יותר מדי. ולמרות רצוני, לא אוכל לעמוד בקצב שלך.

מה שאני מנסה לומר הוא שאין לי הרבה להציע, אך אתן לך מה שאוכל מתי שאוכל.
ורק המשך, בבקשה, לספר לי כיצד חייכת ושמחת במתנות הקטנות שלי.

נכתב על ידי ניקס , 20/4/2013 22:13  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: משוגעים , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לניקס אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ניקס ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)