מתכון קל ומהיר להכנת פיצה טעימה:
חצי שעה בתנור פלוס מינוס.
מצרכים לבצק הפיצה:
1/2 קילו קמח
קורט מלח
1/4 מרגרינה
1 1/2 כוס מים
לרוטב הפיצה:
1 בצל קצוץ בינוני
3 כפות של רסק עגבניות
2 כפות אורגנו
1/2 כפית מלח
1/2 כפית מרק -עוף פרווה
2 כפות פפריקה מתוקה
1/2 כפית שטוחה פלפל שחור
תוספות: גבינה צהובה אם רוצים או כל סוג אחר, וירקות חתוכים כתוספות מעל הפיצה
אופן ההכנה
לערבב את כל מצרכי הבצק עד שנוצר בצק חלק
הכנת רוטב הפיצה:
לטגן הבצל עד שיזהיב
להוסיף רסק עגבניות עד ביעבוע ואז להוסיף את שאר המצרכים
לא לשכוח את התוספות
לאפות את הפיצה ב- 160 מ'.
XOXOXOXOXOXOXOXOX
תוספות מעניינות לפיצה
· רוטב עגבניות בסיסי:
מטגנים קלות בצל קצוץ. מוסיפים עגבניה בשלה קצוצה ומטגנים עוד דקה. מוסיפים רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור ואורגנו ומבשלים עוד 15 שעה.
· קישוא ובצל:
חותכים את הקישוא והבצל לפרוסות דקות. מסדרים על בצק פיצה. מזלפים שמן זית בנדיבות, מפזרים מלח, פלפל ואורגנו ואופים.
· גבינה בולגרית, תירס וזיתים שחורים: הולך יפה עם רוטב עגבניות.
· פלפלים אדומים וצהובים קלויים: בליווי שמן זית ותבלינים בלבד.
· פרחי קישוא: תוספת מדהימה אם אפשר למצוא. בתוספת שמן זית ותבלינים בלבד.
· חצילים: פרוסות חציל מטוגנות מראש
ניתן להוסיף: זיתים ( שחורים וירוקים) , טונה, אננס, אנשובי, פפרוני, גבינה צהובה, תירס וסלמון .
בתאבון לכם ידיידי