הלו הלו.
מחר אני פוגשת את תומר.
אן אומרת שאני מאוהבת בו. לא יודעת, אפילו אני לא יכולה להתאהב במישהו שאני מכירה בערך שבוע. הוא כל כך, אבל כל כך חמוד. אן אמרה לי שיש לו עיניים ירוקות. אני נופלת מעיניים ירוקות.
הגיע הזמן להמשיך הלאה. והנה יש לי אופציה. אולי מחר אני אוכל למחוק את 'להתגבר על אריק' מהרשימה שלי. בקשר לזה, אני בהחלט בהחלט רואה שיפור. פעם לא דיברתי על זה, ועכשיו אני מספרת על זה למי שרוצה לשמוע. Spreading the word על זה שאריק הוא קאקי. ואולי אני כבר אגמל מזה, ואשאיר את זה כמו משהו אפור בחיים שלי. עוד עשרים שנה אני אגיד שזו הייתה "חוויה מעצבת" האאאאא.
אתמול בערב אן הייתה פה. היא באה בעיקרון כדי לכתבו את החיבור וויקנד לשיעור אנגלית של היום, ובדרך הסתבר לי שיש לי גם הר של שיעורים בהבעה ובזיוני שכל בהיבט מיקרו (!). מה שכן, מסתבר שגם לא היה לי את הספר, והייתי צריכה לעשות איזה אחד עשר עמודים של שיעורים. אז באמצע הדרך שלחתי את אן למשימה חשאית, ללכת לצוד את הספר של טליה. הוהוהו אן מלכה. עשינו שיעורים וכתבנו את החיבור. כמו שאפשר לייחס למפגש שלי ושל אן, היו צחוקים. נתתי לאן חזייה אחת שממש ממש קטנה עלי. ואז כזה, אני מרימה את החולצה, "אנחנו אחיות לחזיה!" XDD שיחקנו קצת מנצ'קין, שבו ניצחתי אגב, ברמאות. טוב נו, זה לגיטימי, זה מנצ'קין. אן הביאה את הספר המרתק שלה, האינציקלופדיה הקטנה. בספרים מסוג זה הדרך היעילה ביותר לעבוד היא "אאאאאאאאאל"ף סטופ!" בעמוד 183 צויינה העובדה המרתקת הבאה:
אין יהודים בזימבבואה.
והו כמה נשפכנוווו XDDDDD אחר כך, היינו רעבות, אז אמא שלי הציעה לנו מרק תירס. אן, כמו רוסיה טובה, אוכלת מרק עם לחם. היא מחסלת שתי פרוסות לחם בוהה אלי בעיניים מתחננות ומייבבת בקול שטוח ומוזר כזה, "את יכולה להפשיר לי עוד לחם? את יכולה? להפשיר לי עוד לחם?" ואז חיקיתי אותה, והיא נשפכת מזה עד עכשיו, כל פעם שאניע ושה את זה. כרגיל, אנושקה היה כיף.
היום בשיעור אנגלית היו גם כן דברים משעשעים. חשבתי על תומר. אן אומרת, "אני מרשה לך לצאת איתו. הוא ידידי כאחות לי!" בכל מקרה, אן ציירה קומיקס מאוד מרתק, שבו אני והיא יוצאות למשימה חשאית וסודית ביותר למריטת הגבה של נטע. היא דאגה גם לציין את ציטוטי הזמן האחרון (כל דבר מצחיק אצלנו הופך לקאלט מטורף שלא נשכח במשך שנים. אנחנו זוכרות חלום הזוי שאן חלמה בכיתה א' או ב' שבו יש ברבי גדולה שמנפנפת בידה מעלה ומטה ומזמרת בזו הלשון - "וויאו וויאו וויאו" וכו' וכו') כלומר, אן הולכת למקרר של נטע ואני כזה אומרת לה, "אן תפסיקי להפשיר לחם!" ואז יש קטע שבו אני מתקרבת למריטת הגרנד גבה.. ויש שקט מותח שכזה, ואז אן מוצאת - דובי! והיא מאוד מרוצה! אגב, לבשנו שחורים וחבשנו מין מצנפות / כובעי גרב מוזרים, ובקטע שבו אן מחבקת את הדובי החשוד של נטע, המצפנת שלי עומדת ואני פוערת את פי בצורה מאוד משעשעת ונוהמת, "אן! פוקוס! אולקוס!" לי ולאן יש קטע עם אולקוס. לבורים הטיפשים ביניכם, אלקוס היא מחלה מאוד משעשעת (סתם לא. זה ממש ממש לא מצחיק ואני לא מאחלת את זה לאף אחד.) שבה יש חור בקיבה ואז הקביה מתחילה לעכל את עצמה (H) אני חושבת שאני ואן הן היחידות בטווח הגילאים הזה שלא נגעלות נורא למשמע המילים 'קיבה' ו'עיכול'. בן גילנו טיפוסי היה מגיב בעיוות פניו בגועל ובהגיית 'איכס', 'פוי', שומו שמיים' וכיוצא באלה.
בכל מקרה, למי שלא מודע לעבודה, אני ואן המצאנו את ריקוד האולקוס, וזה דבר מאודגזעי. לפני כמה זמן מצאנו גם רחוב אולקוס! חשוד ביותר, ללא ספק.
בכל מקרה, בסופו של הקומיקס גבתה של נטע נמרטה וים סוף (טוב, ים השיער בגבה של נטע) נחצה לשניים (Moses, Stop being a cunt!) ואז לנטע היו שתי גבות במקום אחת! ובסופו של דבר מוצעים שירותי הגבגבות שלי ושל אן P: למרות שהמורטת זאת אני! אן סתם גונבת דובי-ים (באמת, מהי צורת הרבים של דובי? כלומר, דובי זה לא דוב. איך עושים רבים של דובי?! תהיה קיומית, אכן.)
אז כן, אן, אני יכולה להפשיר לך עוד לחם.
לילה עוף לכולם.
מחר תומר
נראה אתכם. D:
נועית 