בלוג מתכונים . D: Bon appetit |
| 12/2009
פוסט #3 - עוגת טריקולד

עוגה מעולה ומיוחדת, שווה כל רגע מאמץ.
מתאימה במיוחד לשישי - שבת וחגים.
קרדיט לניקי
עוגת טריקולד קלה
תבנית 24
בסיס:
150 ג` ביסקויטים טחונים
100 ג` חמאה
2 כפות סוכר חום
מוס שוקולד חלב:
200 ג` שוקולד חלב
25 ג` חמאה
1/4 כוס שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
קופסת אינסטנט וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה
מוס שוקולד לבן:
200 ג` שוקולד לבן
25 ג` חמאה
1/4 כוס שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
קופסת אינסטנט וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה
גנאש לציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150 מ"ל שמנת מתוקה
הכנה:
1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהכניס להקפאה.
2. הכנת מוס שוקולד חלב:
להמיס שוקולד, חמאה
ושמנת (רבע כוס), להקציף אינסטנט, חלב ושמנת לקרם יציב מאוד (חשוב). לקפל
בעדינות את תערובת השוקולד לקרם הוניל. למרוח את מוס השוקולד על הבסיס
שהכנו ולהקפיא לשעה.
3. הכנת מוס שקולד לבן:
להמיס שוקולד, חמאה
ושמנת (רבע כוס), להקציף אינסטנט, חלב ושמנת לקרם יציב מאוד (חשוב). לקפל
בעדינות את תערובת השוקולד לקרם הוניל. למרוח את מוס השוקולד על שכבת
השוקולד ולהקפיא לשעה.
4. הכנת קרם שוקולד:
לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה, לצקת על השוקולד,
לערבב לתערובת אחידה ולצקת על שכבת השוקולד הלבן.
5. להקפיא ללילה, להוציא כשעתיים לפני ההגשה למקרר.

בתאבון . suche
| |
|