לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הגיגית של ימית




מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


2/2008

עדכון ?...


 

הרבה זמן לא עידכנתי ואין לי כוח לרשום הכול אז אני אגיד בכמה מילים:

לימודים, יומולדת, מבחן ביומולדת, מבחנים ועוד לימודים ...

 

ביום שלישי

היה מבחן חוזר בהיסטוריה (קיבלתי בקודם 50 ) שמתברר שלמרות שהראשון הלך לי טוב המורה החליט שהמצאתי לו תשובות אז פשוט יום לפני המבחן עשיתי את המבחן הקודם וניסיתי להבין מה היו הבעיות ורשמתי את כל התשובות מהמחברת ואז במבחן המורה התחיל להרצות לנו שהמבחן הזה הוא בלי שום התחכמויות והוא אותו המבחן כמו הקודם (איזה מזל יש לי ! ) אני מקווה שהמבחן הלך טוב והפעם אני אעבור את ה 60 .  

 

ביום רביעי

היה יום הורים והלכתי עם אמא שלי הגענו חצי שעה מוקדם יותר אז הלכנו למורה לאנגלית שרצתה לפגוש את כל ההורים, כשנכנסנו אליה היא הסתכלה על אמא שלי ועלי ושאלה איך זה שאת ככה והיא ככה ( יש לי אמא בלונדינית עם עיניים כחולות זה לא פייר אני רוצה גם !!) ואמא שלי אמרה לה שהאבא תמני, ואז איכשהו התחלנו לדבר על הילדים שלה, אחרי שהלכנו ממנה אמא שלי אמרה לי שהיא מתלבשת ממש יפה ובאופנה והיא לא הפסיקה לדבר על זה כל הזמן .

אחרי פגישה עם המורה להיסטוריה (הוא בכלל לא יודע מי אני ) שרק הסתכלנו עליו ולא ממש היה לנו מה להגיד לו הלכנו לכיתה שלי, חיכינו ליד מור ואמא שלה ואחרי שמור נכנסה לכיתה ויצאה כבר שירן הגיעה (האמהות שלנו היו באותה הכיתה נראה לי שבתיכון והן התחילו לרכל על מי שלמד איתן ואני ושירן צחקנו עליהן ) אחרי כמה דקות שלהבת באה, ואז נכנסנו (אמא שלי ואני) לכיתה פרדת סוסים/שווארמה התחילה לדבר על הציונים שלי אני יודעת שיש שם שני 60 ו55 אחד אבל את השאר אני לא זוכרת איזה סתומה היא היא לא הביאה לי בכלל את הדף עם הציונים היא הביאה לי רק את הדף עם ההתנהגות שלי אחרי שיצאנו ממנה אמא שלי אמרה לי שהיא ממש מפחידה וקרה .

הלכנו למורה למתמטיקה שלי להגיד לה שהיא רשמה לי חיסורים בימים שאני הייתי בהם.

 

 אחרי שהלכנו אמא הקפיצה אותי לקשת,

הייתה פעילות נחמדה הכי אהבתי את היצירה עשינו לילדים מר גמיש איזה מגניב זה יצא !!!!

ואחותי עשתה מר גמיש בן כדי שאבא שלי לא יהיה הבן היחיד בבית (איזה מתחשבת ).

 

ביום חמישי

חזרתי הביתה כאילו שנכנסתי למקלחת עם הגדים כי שחכתי לקחת מטריה ואבא שלי לא יכל לקחת אותי.

בערב הלכתי עם דור שיר ורינת לסרט סוויני טוד הסרט היה יפה אבל היה שם מלא דם מזוייף שהוא מגעיל יותר מאשר דם אמיתי, אהבתי את השירים בסרט ונדבק לי שיר לראש שאני זוכרת רק 4 מילים ממנו

(i feel you johana).

 

   

סורי שחפרתי שבת שלום D:

                            

נכתב על ידי , 16/2/2008 00:53  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

בת: 33




413
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , מגיל 14 עד 18
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לyami mami אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על yami mami ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)